Logo Gadero
service

Kapschuur Billund XXL Type 3 Red Class Wood 700 x 512 cm - Zwarte wanden

Productnummer
DE12177
Luxe Red Class Kapschuur met bergingsruimte
Glad geschaafd
kapschuur_billund_xxl_type_3_zwarte_wanden
kapschuur_billund_xxl_type_3_zwarte_wanden_plattegrond
zijaanzicht_billund_xxl_4
Per stuk,vanaf

8.981,95

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Diepte
512 cm
Breedte
700 cm
Hoogte
436 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

 • Glad geschaafd en gedroogd Red Class Wood

 • Luxe kapschuur met zwart wanden

 • 14 x 14 cm staanders & ringbalken

Specificaties

Gewicht
640 kg
Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Red class wood
Product type
Overkapping
Offerte knop
Ja
Kleur
Blank
Breedte
700 cm
Diepte
512 cm
Hoogte
436 cm

Kapschuur Billund XXL Type 3 Red Class Wood 700 x 512 cm - Zwarte wanden

Een fraaie kapschuur met bergingsruimte? De Billund XXL type 3 is een kapschuur van Red Class Wood die een moderne look heeft met zijn zwarte wanden. Deze kapschuur heeft een bergingsruimte van 424 x 329 cm en een overdekt terras van ca. 329 x 452 cm. De bergingsruimte wordt betreden via de dubbele deur van 185 x 205 cm die is uitgerust met hoogwaardig zwart RVS deurbeslag en een cilinderslot. De wanden van de berging en de achterwand van de kapschuur is uitgevoerd met enkelzijdige zwart gespoten Zweedse rabatplanken.

Red Class Wood

Red Class is het nieuwe geimpregneerde naaldhout “houtsoort” met de looks van Lariks Douglas hout, maar zonder de negatieve eigenschappen van Lariks Douglas hout. Red Class hout is bijvoorbeeld vormvast, doordat het kunstmatig is gedroogd. Bekijk voor meer informatie onze Red Class Wood pagina voor meer informatie over deze populaire houtsoort.

Specificaties Kapschuur Billund XXL

 • Houtsoort: Red Class Wood

 • Afwerking: Geschaafd

 • Staanders: Trio verlijmd 14 x 14 cm

 • Wanden: Enkelzijdige geimpregneerde Zweedse rabatplanken

 • Deur: Dubbele deur van 185 x 205cm met hoogwaardig zwart RVS deurbeslag + cilinderslot

 • Ringbalken: Trio verlijmd 14 x 14 cm

 • Daktype: Puntdak

 • Dakconstructie sporenkap: 6.5 x 17.5 cm

 • Boeiplank en windveer: 2.8 x 19 cm

 • Inclusief: Bevestigingsmaterialen + montagehandleiding

Afmetingen buitenverblijf Billund XXL type 3

Deze luxe overkapping met bergruimte en puntdak is 5.12 meter diep, 7 meter breed en 4.36 meter hoog. De Billund XXL type 3 heeft sterke verbindingen en schuine schoren. De voetprint van deze kapschuur is 700 x 452 cm. Aan de voorzijde tussen de staanders bedraagt de vrije doorgangsruimte 329 cm en aan de zijkant bedraagt 205 cm. Het dak van de Billund XXL type 3 loopt aan de achterkant schuin af tot een hoogte van ca. 129 cm.

Het complete bouwpakket van de Red Class kapschuur Billund XXL type 3 bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde trio verzaagde trio verlijmde Red Class 14 x 14 cm staanders en ringbalken, schoren, 6.5 x 17.5 cm dakconstructie sporenkap, 1.8 x 14.5 cm dakbeschot, 2.8 x 19 cm boeiplank en windveer inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. De berging wordt geleverd met een dubbele glazen deur (buitenwerksemaat 180 x 201cm) met 4mm enkelglas, hoogwaardig zwart RVS deurbeslag + cilinderslot. De zwarte wanden worden geleverd met zwart gespoten enkelzijdige rabatplanken, inclusief regelwerk.

Dakbedekking

Deze kapschuur van Red Class Wood wordt standaard geleverd exclusief dakbedekking. Bij de extra opties heeft u de mogelijkheid om uw gewenste dakbedekking mee te bestellen. Er zijn hiervoor verschillende opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld uit dakshingles die in verschillende kleuren en stijlen verkrijgbaar zijn. Als u een lichtgewicht dakpanprofielplaat wenst, dan neemt u de Aquapan dakpanplaten. Voor een sterkere dakpanplaat met minder een kunststof look en meer een stoere stalen look neemt u de Easypan dakpanplaten. Als u kiest voor de Aquapan, adviseren wij om dakleer als onderlaag te gebruiken om condensvorming en vochtdoorslag te gaan. Omdat de Billund een sterke dakconstructie heeft, kunt u er ook voor kiezen om gebruikte dakpannen of houten dakpannen op te plaatsen.

Dakgootset

Om het hemelwater op te vangen kan aan het dak een dakgoot bevestigd worden. Bij de extra opties vindt u een complete verzinkte dakgootset van 125 mm breed.

Montage tips

De Billund kapschuren van Red Class Wood zijn in verschillende uitvoeringen en maten verkrijgbaar. Kunt u niet het gewenste model vinden? Dan is het mogelijk om de Billund kapschuur uit te breiden met bijvoorbeeld een dichte potdekselwand. Wij adviseren om voor een stevige constructie en een langere levensduur de wanden op regelwerk te monteren en om deze te plaatsen op 6x20x100 betonbanden. Behandel deze kapschuur met onze superdekkende beits om vergrijzing van het hout te vertragen en om de levensduur van de kapschuur te verlengen.

De kapschuur krijgt een sterke basis door de staanders op betonpoeren te plaatsen en om deze aan te vullen met snelbeton. Voor een goede aansluiting is het raadzaam om gebruik te maken van het rechte model betonpoeren. Bij de extra opties kan een complete set besteld worden in combinatie met RVS hoogteverstellingen of Verzinkte hoogteverstellingen.

Bekijk voor handige tips over het plaatsen van betonpoeren GaderoTV aflevering #217 - Betonpoeren plaatsen, stellen en uitlijnen.

Goed om te weten: de wanden van de bergingsruimte zijn standaard niet volledig gesloten. De ruimte onder de punt van het dak is open. Het is mogelijk om deze ruimte af te sluiten met bijvoorbeeld >potdekselplanken tegen meerprijs.

Maatwerk Overkapping

Wilt u liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk dan onze klustips overkapping bouwen met 3D-tekeningen en stappenplannen. Onze rekentool is ook erg handig. U kunt hiermee een overkapping of overdekte veranda van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Ook dakbedekking bestelt u bij Gadero.