Keramische tegel Excluton Kera Lille 90x90x3cm

Productnummer: EX89600   |   Gemaakt van massief keramiek   |   Kleur-, kras-, maat- en slijtvast

€ 95,64 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Keramische tegel Excluton Kera Lille 90x90x3cm

  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Kleur-, kras-, en slijtvast
  • Vlek- vorst en zuurbestendig
  • Niet geschikt voor aftrillen
  • Niet geschikt voor uw oprit

Keramische tegel Excluton Kera Lille 90x90x3cm

Als u voor de keramische tegels Kera Lille 90x90x3cm van Excluton gaat, kiest u voor een luxe uitstraling, hoge kwaliteit en onderhoudsvriendelijkheid voor uw terras. Deze tegel is 3cm dik en gemaakt van massief keramiek. Dit maakt de steen erg duurzaam en bestand tegen krassen, vlekken, vorst, zout en zuur. Groene aanslag heeft ook weinig kan om uw bestrating aan te tasten en doordat de steen kleurvast blijft uw terras voor zeer lange tijd als nieuw! Omdat de tegel relatief licht is in vergelijking met de 4 cm dikke variant is hij ook zeer geschikt voor uw dakterras. Twijfelt u nog of u voor keramische tegels moet gaan of dat natuurstenen tegels beter bij u passen? Lees dan onze keuzehulp blog om u te helpen bij uw keuze!

Keramisch terras leggen

Zorg voor een ondergrond van puin van 20 cm met daarop een zandbed van 8 cm stabilisatiezand en 1 cm straatzand. De puinlaag zorgt ervoor dat water zijn weg naar beneden kan vinden en de toplaag van straatzand vergemakkelijkt het afreien. Tril het zandbed altijd af. U kunt nu de tegels leggen, doe dit altijd met behulp van voegkruisjes zodat u er zeker van bent dat de voegen overal even breed zijn. Daarnaast moet uw terras een afschot hebben waardoor water makkelijk kan weglopen. Klop de stenen als laatst aan met een rubberen hamer, spuit uw bestrating schoon en voeg het af met voegmortel. Voor meer tips en een uitgebreide uitleg kunt u onze blog lezen!

Waar moet u op letten.

Omdat de tegel een hoge hardheid heeft is het van belang om, wanneer deze op maat gezaagd moeten worden, dit te doen met een watergekoelde zaagtafel voorzien van een diamantzaagblad type Gres Ultra S2. Deze tegel is door zijn dikte van 3 cm niet geschikt om af te trillen of voor uw oprit. 

Bent u enthousiast over de keramische tegels van Kera, maar zoekt u een andere variant? Bekijk dan ons heel assortiment Kera Full Body en Kera Twice. Liever een ander soort tegel? Bekijk dan ook ons aanbod in betonnen terrastegels en natuurstenen tegels.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Keramische tegel Excluton Kera Lille 90x90x3cm Keramische tegel Excluton Kera Lille 90x90x3cm   |   Gemaakt van massief keramiek   |   Kleur-, kras-, maat- en slijtvast Op voorraad
€ 95,64 Per m2 incl. BTW