#85 Gadero rekentools

Gadero rekentools

Grote tuinverbouwingsplannen? Gadero helpt u met de voorbereidingen! Maak gebruik van onze rekentools en maak handige berekeningen voor uw vlonder, schutting, overkapping, blokhut of vlonder hongaarse punt.

Vlonder berekenen

Met de vlonder rekentool berekent u makkelijk hoeveel materialen u nodig hebt voor het maken van een vlonder. Geef in de tool de afmeting in van de vlonder. Kiest u voor een vlonder op piketpaaltjes, tegels of stoepbanden? Wanneer u de vlonderplanken gekozen heeft krijgt u de mogelijkheid om het zaagschema te kiezen. Er zijn meerdere opties en overal staan duidelijk de prijzen vermeld. Heeft u alle materialen geselecteerd? Dan plaatst u ze met 1 druk op de knop in de winkelmand. Wij adviseren de bouwtekening niet alleen te downloaden, maar ook naar uw email te laten versturen, zo heeft u de tekening altijd bij de hand.

Schutting uitmeten

Handig in de schutting rekentool is dat u de schutting voor uw hele tuin in één keer kan berekenen. U heeft de mogelijkheid om alle wanden in te voeren. Kies de gewenste schuttingplank en de tussenruimte en de tool berekent hoeveel materialen u nodig bent. Zo kunt u de tussenruimte tussen de planken en enkelzijdig of dubbelzijdig bekleed kiezen. De tool houdt zelfs rekening met de gekozen hoeken. Zo komt u tijdens de bouw van uw schutting niet voor verrassingen te staan!

Overkapping op maat

Met de overkapping tool ontwerpt u uw eigen overkapping met een plat dak. De tool biedt de mogelijkheid om een vierkante, rechthoekige of L-vormige overkapping te maken. Geef de gewenste maten door, dit kan tot op de 10 cm nauwkeurig. Uw overkapping wordt stapsgewijs opgebouwd, bij vele materialen heeft u de keuze tussen geïmpregneerd, lariks douglas of hardhout. En u ziet direct wat de kosten voor de verschillende materialen zijn. 

Naast onze rekentools voor vlonder, schutting en overkapping hebben we een tool voor het op maat maken van blokhutten en het berekenen van een vlonder hongaarse punt. 

Mis nooit meer acties, tips en trends van houthandel Gadero

facebook gadero Ontdek ons op facebook voor speciale acties, Houthandel Gadero achter de schermen en leuke nieuwtjes

Youtube Gadero Hout TV Abonneer je op GaderoTV voor Doe het Zelf klustips, de Houtsoort van de maand, Hout Trends en meer

pinterest tuin inspiratie Volg ons op Pinterest voor inspiratie voor uw terras, schutting, overkapping, binnenvloer, meubels enz


blog gadero Bekijk de mooiste sfeerfoto's van tuinen tot houten vloeren op onze Instagram