Voordeel Hongaarse punt

Over het algemeen oogt een Hongaarse punt rustiger dan een visgraat patroon. Dit heeft te maken met het aantal graden waarin de planken gelegd worden. Normaal is dit 45 graden bij een Hongaarse punt, maar het is ook mogelijk om de planken op 30 graden te laten zagen. Hiermee creëert u een minder scherpe hoek in het patroon, wat het geheel een nog rustigere uitstraling geeft. Hieronder ziet u het verschil tussen een visgraat patroon en Hongaarse punt. Deze Hongaarse punt is onder een hoek van 45 graden gelegd.

Hongaarse punt per m2

Een Hongaarse punt kunt u zelf maken door de planken allemaal in de juiste hoek af te zagen. Wij kunnen u echter een hoop werk uit handen nemen door dit voor u te doen. Bij Gadero koopt u verschillende Hongaarse punt per m2. Daarnaast zijn er voorgezaagde planken per stuk te koop. Alle planken zijn alvast op maat gezaagd, zodat u na levering meteen aan het leggen van uw vlonder kunt beginnen.

Denk eraan dat u voor een vlonder ook onderbalken en vlonderschoeven nodig heeft. Deze kunt u gelijk mee bestellen bij Gadero.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Laatst bekeken door u