Sus Cube - Staande LED Buitenlamp 24V Suslight

Productnummer: SL27031   |   Energielabel A++   |   Lichtbereik 1,5 meter   |   IP65 - IK08   |   4 Watt   |   484 lumen

Voor- en nadelen van Sus Cube - Staande LED Buitenlamp 24V Suslight

  • 24V Kabelsysteem Suslight
  • 18 SAMSUNG LM281B LED lampjes
  • Lichtbereik: 1,5 meter gericht licht
  • Laag Verbruik 4,0 Watt

Sus Cube - Staande LED Buitenlamp 24V Suslight

De Sus Cube is een strak vormgegeven staande LED buitenlamp van Suslight die uitermate geschikt is voor het verlichten van een oprit, grindpad of een looppad van uw tuin. Deze staande LED tuinlamp heeft een uniek modern design en beschikt over een robuust zwart gepoedercoate aluminium behuizing. Deze LED buitenlamp voor langs een oprijlaan is 60 cm hoog. De fraaie strakke zwate gepoedercoate paal van deze stijlvolle buitenlamp is zelf 10 cm breed en 5 cm diep. De robuuste voet heeft een totale breedte van 15,3 cm en diepte van 10,2 cm. De verlichting / lichtbron is prachtig weggewerkt in een strak vormgegeven kubus die fraai op de smalle staander is verwerkt. Door het smalle ontwerp plaatst u de Sus Cube staande buitenlamp eenvoudig langs donkere paden, een oprijlaan of grindpad als indicatielicht. De Sus Cube 24V Staande LED buitenlamp zwart wordt geleverd met 5 jaar volledige garantie.

LED Staande Buitenlamp

De Sus Cube 24V Staande LED tuinlamp is zo ontworpen dat de lichtbron niet direct in het zicht zit waardoor u niet verblind wordt. De Sus Cube heeft een lichtbereik van 1,5 meter gericht licht. Hiermee komt deze LED staande buitenlamp het best tot zijn recht als indicatieverlichting langs een oprit of tuinpad van uw tuin. Deze Sus Cube van Suslight beschikt over 18 stuks Samsung LM281B LED lampjes, de lichtkleur is 2700K - 2850K (CRI >85) en een straalhoek van 40°. Door het lage stroomverbruik van slechts 4,0 Watt is deze LED staande tuinlamp ook energiezuinig (Energielabel A++). De Sus Cube heeft een IP waarde van IP65, wat inhoudt dat deze opritverlichting voor buiten goed bestand is tegen allerhande weersinvloeden.

Installatie LED Staande Buitenlamp

De Sus Cube van Suslight is zo ontworpen dat deze heel snel en eenvoudig is te monteren en te installeren. Middels de connector sluit u deze staande buitenlamp eenvoudig aan op het 24V Kabelsysteem van Suslight. Voor het plaatsen van 1 stuks Sus Cube staande tuinlamp heeft u minimaal 1 transformator en 24V stroomkabel nodig.

24V Kabelsysteem

Meerdere LED staande buitenlampen langs een oprit of tuinpad plaatsen? Let op! Per staande buitenlamp heeft u telkens 1 stuks T-connector nodig (Aantal lampen minus transformator = het aantal benodigde T-Connectoren). Stroomkabels voor het doorlussen van meerdere LED lampen in uw tuin in een licht circuit vanuit een Transformator zijn leverbaar in diverse lengtematen van 1, 2, 5 tot maar liefst 25 meter. Tussen de transformator en voor de eerste aan te sluiten LED tuinlamp zijn tevens 24V schemerschakelaars leverbaar voor het automatisch in en uitschakelen van het licht wanneer het donker wordt. Kijk voor alle benodigde en verkrijgbare accessoires bij de bijbehorende producten rechts op deze pagina.

De Sus Cube is tevens verkrijgbaar met een dubbele lichtbron voor het verlichten van een oprit en beplanting langs een oprijlaan. Tevens is de Sus Cube leverbaar als 230 Volt tuinlamp wanneer u deze wilt plaatsen op een bestaande grondkabels in uw tuin. Bekijk de Sus Cubes met dubbele LED Lamp en de 230V variant bij de alternatieve producten of onder de categorie staande lampen.

Gadero is uw specialist in tuinverlichting en levert LED staande tuinlampen van Suslight met 5 jaar fabrieksgarantie. Bestel uw staande LED buitenlampen voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België. Bekijk ook een voorbeeld van een installatieschema waarin de essentie van het unieke 24V Kabelsysteem van Suslight geïllustreerd wordt.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Sus Cube - Staande LED Buitenlamp Suslight Sus Cube - Staande LED Buitenlamp 24V Suslight   |   Energielabel A++   |   Lichtbereik 1,5 meter   |   IP65 - IK08   |   4 Watt   |   484 lumen Op voorraad
€ 164,75 Per stuk incl. BTW