Terrastegel Geostretto Plus Milano 6 x 80 x 80 cm

Productnummer: MB20009-60-800-800

€ 63,49 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel Geostretto Plus Milano 6 x 80 x 80 cm

  • Factor 30 beschermlaag
  • Hoog voetcomfort
  • Geschikt voor zowel terras als oprit
  • Kleurvast en eenvoudig schoon te houden
  • Minimale bestelhoeveelheid is 2 tegels

Terrastegel Geostretto Plus Milano 6 x 80 x 80 cm

Zoekt u strakke antraciete betontegels? De Geostretto Plus Milano van MBI is een tijdloze betontegel die zorgt voor een rustige sfeer in uw tuin. Doordat de Geostretto Plus Milano van MBI tijdloos is kunt u jaren genieten van deze geweldige betontegels. Deze antraciete betontegels zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Door de dikte van 6 cm zijn ze ook geschikt voor uw oprit.

Protection Plus factor 30

De speciale Protection Plus factor 30 beschermlaag zorgt ervoor dat de kleur jaar in jaar uit mooi blijft. Dit komt doordat de beschermlaag 24 uur na productie pas is aangebracht. Het gevolg hiervan is dat uw antraciet betontegels nog beter verdicht zijn waardoor de Geostretto Plus Milano kleurvast is. De beschermlaag zorgt er ook voor dat uw betontegels makkelijk schoon te houden zijn.

Voetcomfort

Naast de beschermlaag is er ook nagedacht over het voetcomfort van deze antraciete betontegels. In de zomer op blote voeten genieten in de tuin geeft toch een soort vakantiegevoel. De Geostretto Plus Milano is zo geproduceerd dat de tegels niet warm worden door de zomerzon en stroef zijn.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw luxe tegels van MBI bij Gadero en u ontvangt ze binnen maximaal 5 werkdagen. Gadero bezogt in heel Nederland en België gewoon bij de klant thuis


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geschikt voor zware belasting Geostretto Plus Milano terrastegel 6 cm Terrastegel Geostretto Plus Milano 6 x 80 x 80 cm Op voorraad
€ 63,49 Per m2 incl. BTW