Tuinhuis Qubic Karibu met overkapping 484 x 246 x 214 cm

Productnummer: KA11230 19mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief zelfklevende dakfolie

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 1.549,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakgootset
Dakgootset
Karibu Verfsysteem
Karibu Verfsysteem
Samenstelling Sluiten
  • € 1.549,95 Standaardproduct Tuinhuis Qubic Karibu met overkapping 484 x 246 x 214 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Qubic Karibu met overkapping 484 x 246 x 214 cm

  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Van Duitse A-kwaliteit
  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Inclusief deur, zelfklevend dakfolie en aluminium afsluitbalken

Tuinhuis Qubic Karibu met overkapping 484 x 246 x 214 cm

De vierkante Qubic biedt u veel extra ruimte in de tuin en door de toegevoegde overkapping kunt u ook nog overdekt zitten. Dit tuinhuis uit de Classic-Serie van het Duitse A-merk Karibu heeft een luxe uitstraling, mede door de vierkante vorm, schuifdeur en aluminium afwerking. De houten berging heeft een totaal oppervlakte van 6 m2. Genoeg ruimte dus voor al uw spullen. Daarnaast kunt u onder de overkapping een kleine tafel met stoelen of loungeset neerzetten, zodat u ook van uw tuin kan genieten als het misschien iets minder mooi weer is. Om de Qubic helemaal compleet te maken is het mogelijk deze uit te breiden met verschillende opties, zoals een dakgoot, vloer en onderhoudset.

Afmetingen

Dit opvallende vierkante tuinhuis bestaat uit twee onderdelen: de basis houten berging en het aanbouwdak. De houten basis is 246 cm breed, 246 cm diep en heeft aan de voorkant een maximale hoogte van 214 cm. De achterkant van het tuinhuis is 201 cm hoog. De binnenmaat deze vierkante bergplaats is 238 x 238 cm. Het aanbouwdak is 238 cm breed en 246 cm diep. De totale breedte van de Qubic met overkapping is 484 cm. Het tuinhuis is eenvoudig op te zetten door het steek-/schroefsysteem van 19 mm dik blokhutprofiel van Scandinavisch Vurenhout. 

Standaard meegeleverd

Om de vierkante vorm van de Qubic in stand te houden krijgt u standaard een schuifdeur meegeleverd, in plaats van een openslaande deur. Deze 105 x 179 cm deur draagt bij aan de luxe uitstraling van het tuinhuisje en is voorzien van lichtpanelen met ondoorzichtig kunstglas. Daarnaast ontvangt u een aluminium deurdrempel en draaigrendelslot. 

Het tuinhuis met overkapping heeft een platdak, gemaakt van massief houten platen. Het meegeleverde zelfklevende dakfolie verlengt de levensduur van uw dak aanzienlijk. Dit materiaal is zeer duurzaam, scheurbestendig en beschermt uw dak tegen alle weersinvloeden. Verder krijgt u bijpassende aluminium afsluitbalken als hoogwaardige dakafsluiting, om de luxe uitstraling van het tuinhuisje af te maken.

Extra opties

Het is mogelijk om de Qubic met overkapping uit te breiden met een paar extra opties. Zo heeft u de mogelijkheid om een PVC-dakgootset mee te bestellen. Plaats met deze set, bestaande uit buizen en beslag, gelijk na het plaatsen van uw tuinhuis een dakgoot. Met deze dakgootset zorgt u ervoor dat het water van uw dak kan lopen, wat beter is voor uw dak en de zijkant van uw blokhut.

Ook aan het onderhoud van de binnenkant van het tuinhuis is gedacht. Zo kunt u een onderhoudsset voor het binnengedeelte van de Qubic bestellen. De set bestaat uit: 0.75 en 0.5 liter Vastewas olie, 1 kwast, 1 vlakstrijker, 2 roerstaafjes en handschoenen. Beide sets zijn te vinden onder de extra opties.

Houten vloer

Voordat u de Qubic gaat gebruiken is het aan te raden om er een vloer in te leggen. Nu is de keuze aan u of dit een stenen of houten vloer wordt. Liever hout? Bestel dan gelijk, tegen een meerprijs, een houten vloer mee. U ontvangt dan een onbehandelde houten vloer, inclusief onder hoge keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderlegger. De onderleggers zijn van massief hout en zo behandeld dat ze een langere levensduur hebben.

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Het tuinhuis wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geïmpregneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Daarnaast is het mogelijk om dit tuinhuisje te bestellen met zonder aanbouwdak, in het Kastanjerood of Terragrijs. Kijk hiervoor bij de alternatieven van dit product onderaan deze pagina.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Qubic met overkapping tuinhuis karibu Tuinhuis Qubic Karibu met overkapping 484 x 246 x 214 cm 19mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief zelfklevende dakfolie
€ 1.549,95 per stuk incl. btw