Blokhut Elizabeth 450 x 300 x 245 cm + Luifel 50 cm Wanddikte 40 mm

Productnummer: DE11454 Dubbel Glas   |   Zijraam zowel links als rechts te plaatsen   |   Wanddikte 40mm

€ 2.672,45 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 8-10 weken)
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
  • € 2.672,45 Standaardproduct Blokhut Elizabeth 450 x 300 x 245 cm + Luifel 50 cm Wanddikte 40 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Elizabeth 450 x 300 x 245 cm + Luifel 50 cm Wanddikte 40 mm

  • Uit te breiden met diverse extra opties
  • Kan gespiegeld opgebouwd worden
  • Dubbel Glas
  • 2 aparte ruimtes
  • Standaard geleverd zonder dakbedekking
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Elizabeth 450 x 300 x 245 cm + Luifel 50 cm Wanddikte 40 mm

Op zoek naar een houten tuinhuis met 2 aparte kamers? Blokhut Elizabeth beschikt over 2 aparte ruimtes die worden gescheiden door een middenwand. Het voordeel van Blokhut Elizabeth met 2 kamers is dat u een ruimte heeft voor een tuinset en apart een kleine bergruimte voor het stallen van bijvoorbeeld tuingereedschap of fietsen. 2-kamer tuinhuis Elizabeth beschikt dan ook over 2 aparte ingangen met een dubbele en een enkele deur die beide voorzien zijn van dubbelglas.

Houten Blokhut Elizabeth heeft een totale breedte van 450 cm, een diepte van 300 cm en een nokhoogte van 245 cm. De groote ruimte heeft een breedte van 280 en een diepte van 280 cm en de kleine ruimte heeft een breedte van 150 cm en diepte van 280 cm. Deze multifunctionele tuinhuis met 2 bergruimtes wordt tevens geleverd met een te openen zijraam met dubbel glas, die zowel links als rechts in de blokhut te plaatsen is. Het zijraam en de dubbele deur worden standaard geleverd met losse roedes.

Daarnaast voegt de luifel aan de voorkant van Blokhut Elizabeth nog eens 50 cm diepte toe, waarmee de totale diepte komt op 350 cm. Deze fraaie tuinhuis met zadeldak wordt standaard geleverd met onbehandelde blokhutprofielen van A-kwaliteit Scandinavisch Vuren hout met een dikte van maar liefst 40mm.

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Elizabeth kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor houten tuinhuis Dingle. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakshingles. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Dakbedekking

Blokhut Elizabeth wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijk voor het meebestellen van standaard Dakleer of Dakshingles (meerprijs) in diverse varianten en kleuren waaronder Dakshingles Recht Zwart of Beverstaart Rood. Wij adviseren sterk om dakshingles mee te bestellen.

Let op! Kiest u voor het meebestellen van dakshingles of dakleer? Bestel dan een starterset en kit voor dakbedekking mee.

Voor het afvoeren van hemelwater van het zadeldak van houten tuinhuis Elizabeth kunt u tevens als extra optie complete dakgootsets meebestellen. Kies uit een dakgootset 65mm of 100mm van kunststof in de kleur antraciet of een verzonken dakgootset 125mm. De dakgootset worden compleet als set geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. 

Afmetingen

Blokhut Elizabeth is 450 cm breed, 300 cm diep + luifel van 50 cm en heeft een nokhoogte van 245 cm. De hoogte van de zijkanten van dak bedraagd ca. 194 cm. Deze grote houten blokhut heeft een dubbele deur van 160 x 185 cm (inclusief kozijn) en een enkele deur van 85 x 185 cm (inclusief kozijn). Het te openen uitzetraam is 119 x 87 (inclusief kozijn). De funderingsmaat is 430 x 280 cm. De hoekverbindingen zijn wind en waterdicht. De wanddikte is 40 mm.  

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties.

1. Door ons uw blokhut Elizabeth te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met gemiddeld 4-6 weken extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd echter uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 4 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

4. Het laten spuiten van een grondlaag kost ca. 5-7 weken extra levertijd. (in het hoogseizoen kan dit oplopen) Let op, dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan kleur. De levertijd van deze optie is wel relatief lang en de kosten relatief hoog.

Fundering

Deze houten 2 kamer berging Elizabeth met zadeldak is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Kijk bij de extra opties wanneer u funderingbalken wilt meebestellen. (sterk aanbevolen)

Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Montage

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit er een meerprijs verbonden. Wat zit inbegrepen in de montage service? Dat is het plaatsen van de blokhut op funderingsbalken, het monteren van dakgoten, en alle soorten dakbedekking. (m.u.v. aquapan en dakpanplaten)
LET OP: u dient zelf te zorgen voor een waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van een fundering op piketpalen dient u op te vragen via www.gadero.nl/montage.
Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning.

Wilt u liever zelf een blokhut op maat maken? Bekijk onze blokhutplanken!

Vragen? Lees hier alle details en vragen over blokhutten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
2 Aparte Ruimtes Blokhut Elizabeth Tuindeco Blokhut Elizabeth 450 x 300 x 245 cm + Luifel 50 cm Wanddikte 40 mm Dubbel Glas   |   Zijraam zowel links als rechts te plaatsen   |   Wanddikte 40mm Op voorraad
€ 2.672,45 Per stuk incl. BTW