Logo Gadero
service

Keramische tegel MBI Geoceramica 60 x 60 x 4 cm Antique Cloud

Productnummer
MB1304
Met afstandhouder
Onderhoudsvriendelijke tegels
48a6616
geoceramica_antqiue_cloud_60x60
geoceramica_antique_cloud_60x60x4cm
mbi_geoceramica_tegels
Per m2

84,65

incl. BTW

Verkocht per 2 stuks á € 60,90

Niet op voorraad
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Kleurvast

  • Vlekbestendig

  • Geen dure fundering nodig

  • Ideale terrastegels

  • Niet geschikt voor oprit

Specificaties

Gewicht
31,5 kg
Materiaal
Keramiek
Kleur
Grijs
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
Dikte
4 cm
Benodigde per m2
2.78

Keramische tegel MBI Geoceramica 60 x 60 x 4 cm Antique Cloud

Het uiterlijk van de MBI Geoceramica Antique Cloud is gebaseerd op Turks hardsteen. Daarom creëert u met deze 60x60 tuintegels moeiteloos een luxueus terras. De moderne kleur grijs van de Antique Cloud tegels komt extra goed tot zijn recht door de fijne structuur. U kunt deze keramische tegels voor buiten goed combineren met de Antraciet variant van deze tegel voor een echt unieke tuin. Wij raden aan deze grijze tuintegels te combineren met , Antraciet Zwarte stapelblokken en een . Zo creëert u zonder moeite een moderne tuin. Naast de sfeervolle uitstraling is de Geoceramica Antique Cloud krasvast, kleurvast en heeft u weinig onderhoud aan uw terras. Keramiek is niet poreus waardoor de 60x60 terrastegels vlek- en zuurbestendig zijn en groene aanslag niet snel hecht.

Alle voordelen van keramiek en beton

MBI Geoceramica Antique Cloud 60 x 60 x 4 cm staat voor de combinatie van luxe keramiek en het gemak van beton. De MBI Geoceramica Antique Cloud heeft een toplaag van 1 cm keramiek verlijmd op 3 cm Stabikorn beton. Stabikorn is speciaal ontwikkeld door MBI en heeft een drainerende functie. Met de GeoCeramica 60x60 tegels geniet u dus van de voordelen van zowel beton als keramiek. Want ondanks de keramische toplaag, zijn deze tegels nog gewoon in een zandbed te leggen.

Perfect voor de doe-het-zelver

Bent u nou een doe-het-zelver en gaat u deze fraaie GeoCeramica tegels zelf leggen? Ondanks de toplaag van massief keramiek kunt u deze terrastegels voor buiten net zo gemakkelijk leggen als de gewone betontegel; in een normaal zandbed dus. Dit komt door de hierboven genoemde onderlaag van Stabikorn beton. Dat is wat deze tegel en dus uw tuin uniek maakt. Wij raden uw aan om voegmortel van MBI te gebruiken met voegen van minstens 3 of 4 millimeter. Wij hebben nog een aantal andere handige tips & tricks op een rijtje gezet voor het aanleggen van Geoceramica.

Snelle levering

Bestel snel uw keramische terrastegels bij Gadero en ontvang ze binnen 7 werkdagen. Bij Gadero bezorgen wij in heel Nederland, België en Duitsland. Maak direct uw bestelling compleet met zoals opsluitbanden, voegmortel en zand