Logo Gadero
service

MBI GeoCeramica Mountain stone - Natuurlijke look

De GeoCeramica Mountain stone serie is een originele hele fijne, natuurlijke tegel. Deze keramische terrastegels zijn ideaal als u een moderne tuin wilt creëeren. De afkomst van de GeoCeramica Mountain Stone tegels voor buiten laat zich gemakkelijk herleiden. Dit is een natuurlijk gesteente in haar puurste vorm. Voor alle drie de kleuren geldt dat het een fraai design is wat nauwelijks van echt te onderscheiden is. De kleine steentjes op de tegel zijn zichtbaar. Dit is voor de natuurlijke uitstraling. U kunt ze niet voelen omdat ze goed bedekt zijn. Een fraai staaltje werk van A-merk MBI.

GeoCeramica tegels zijn keramische tegels met een onderlaag van Stabikorn beton. Het leggemak van beton en alle voordelen van keramiek zijn met elkaar gecombineerd en verwerkt in de GeoCeramica tegels van MBI.

Wat is GeoCeramica?

Zoals hierboven al genoemd, is GeoCeramica een combinatie van de gemakkelijk te leggen betontegel en de uiterst duurzame keramische tegel. Middels de verbinding component Aquaferm wordt de keramische toplaag op de drainerende Stabikornlaag geplaatst. Deze Stabikornlaag is zo gemaakt dat deze erg licht van gewicht is. Ook is deze onderlaag voorzien van afstandhouders zodat u overal gelijke voegen kunt creëren. Het product is geschikt voor iedere ondergrond en al met al is deze prachtige GeoCeramica tegel eenvoudig te leggen. GeoCeramica tegels kunt u het beste voegen met GatorSand van Gadero voor het allerbeste resultaat.

De keramische toplaag is gemaakt van hard gebakken klei waardoor deze totaal niet poreus is. Dankzij deze harde toplaag is de tegel heel erg onderhoudsarm. Er kan namelijk geen vuil of vocht in de tegels trekken waardoor deze ten allen tijde eenvoudig schoon te maken zijn. GeoCeramica voordelen zijn dat de tegels krasvast, maatvast, vlek- en zuurbestendig, stroef (ook bij regen) en eenvoudig te leggen zijn.

GeoCeramica ervaring

Tot op de dag van vandaag hebben wij en heeft MBI nog geen klachten ontvangen betreft deze tegels. Dit is erg uniek en hier zijn wij beiden heel erg trots op. 

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw A-kwaliteit GeoCeramica tegels bij Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.