Logo Gadero
service

Keramische Tegel Geoceramica Symbol Circle Black 60x60x4 cm

Productnummer
MB00019
Speelse uitstraling
Eenvoudig te leggen
geoceramica_60x60x4_symbol_circle_black
schermafbeelding_2017_10_25_om_110703_0
Per m2

80,48

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 1 stuks á € 28,95

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Vorst en hittebestendig

  • Verkleurt niet

  • Mos- en schimmelwerend

  • Stroef voor extra voetcomfort

Specificaties

Gewicht
31,5 kg
Materiaal
Keramiek
Kleur
Antraciet
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
Dikte
4 cm
Benodigde per m2
2.78

Keramische Tegel Geoceramica Symbol Circle Black 60x60x4 cm

De GeoCeramica Symbol Circle Black 60 x 60 x 4 cm van MBI is een combinatie van keramiek en beton. De MBI Geoceramica Symbol Circle Black 60 x 60 x 4 cm bestaat uit 1 cm keramiek en 3 cm Stabikorn beton. Het voordeel hiervan is dat deze keramische tegels voor buiten te leggen zijn als een betontegel. De mooi grijze print is leuk om te combineren met andere grijze Geoceramica terrastegels. Zo is ieder mogelijk ontwerp haalbaar en creeërt u uw eigen unieke terras. De GeoCeramica Symbol Circle Black 60x60x4 cm zijn zogenoemde . Met deze grijze tegels kunt u een moderne, creatieve sfeer in uw tuin creëren. Deze GeoCeramica tegels zijn gemaakt in een subtiele mozaïek stijl die goed omschreven wordt door de woorden Rustig en esthetisch. Wij raden het aan om de fraaie decoratieve GeoCeramica tegels te combineren met egale zonder print. Dit geeft een enorm luxe, maar toch speels, effect aan uw terras, looppad of tuin.

Waarom Keramische Tegels?

Keramiek kent ten opzichte van andere steensoorten veel voordelen. Het nadeel van 'gewoon' keramiek is dat het lastig te leggen is, met GeoCeramica van MBI is dit probleem verleden tijd. Deze keramische tegels bestaan uit twee lagen, een laag beton en een laag keramiek. Door de onderlaag van beton is dit type tegel zo eenvoudig als het leggen van een betontegel en door de keramische bovenlaag ervaart u alle voordelen van een keramische tegel.

Geoceramica terrastegels zelf plaatsen

Gaat u de innovatieve Geoceramica terrastegels zelf plaatsen? Ondanks de toplaag van massief keramiek zijn deze tegels net zo gemakkelijk te leggen als de goedkope betontegel in een normaal zandbed. Dit is te danken aan de hierboven genoemde drainerende onderlaag van Stabikorn beton. Dat is wat deze tegel en dus uw terras uniek maakt. Wij raden u aan om voegmortel van MBI te gebruiken met voegen van minstens 3 of 4 millimeter. Wij hebben nog een aantal extra tips & tricks voor u op een rijtje gezet over het aanleggen van Geoceramica.

Keramische tegels online Kopen

Bestel nu deze prachtige GeoCeramica Symbol Circle Black 60 x 60 x 4 cm van MBI online bij uw steenhandel Gadero. Wij leveren in heel Nederland van Groningen tot Limburg en ook in heel België en Duitsland.