Logo Gadero
service

MBI GeoCeramica terrastegels Rechthoekig

GeoCeramica tegels zijn het absolute neusje van de zalm op het gebied van keramische terrastegels. Deze innovatieve tegels bestaan namelijk uit een 1cm dikke toplaag van massief keramiek. Dit zorgt er voor dat uw terras vele voordelen kent zoals duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid en bovendien ziet uw terras er enorm luxe uit door de eigenschappen van keramiek. Keramiek heeft als enige nadeel dat het relatief lastig te leggen is. Daarom heeft fabrikant MBI deze keramische toplaag verlijmd op een 3cm dikke onderlaag van Stabikorn beton. Zo kunt u alsnog profiteren van de leg voordelen van beton. Deze rechthoekige betontegels zijn een aanrader omdat u ze gemakkelijk kunt leggen in een banenverband. Dit geeft uw tuin een strak, georganiseerd karakter. Ook zijn deze 60x30 cm of 80x40 cm tegels uitstekend te combineren met 60x60 of 80x80 GeoCeramica tegels. Zo creëert u moeiteloos een luxueus terras.

Goedkoper, Hoogwaardig alternatief

Wilt u iets goedkopere en kwalitatief vergelijkbare rechthoekige tegels? Kijk dan eens naar de innovatieve GeoProArte tegels. Dit zijn betontegels met een keramische look. GeoProArte tuintegels zijn de eerste betontegels met voordelen die bijna gelijk zijn aan keramiek. GeoProArte betontgels zijn een uitstekend alternatief voor de GeoCeramica serie.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw MBI GeoCeramica tegels in rechthoek formaat bij Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

Combineer met stapelblokken

Bent u in een creatieve bui? Creëer dan hoogte in uw tuin door een fraaie bloembak, borderrand of tuinafscheiding te plaatsen in uw tuin. De absolute A-kwaliteit stapelblokken van MBI zijn hier uitermate geschikt voor. Dit zijn hoogwaardige stapelstenen met een echte unieke uitstraling.

Maak uw droomtuin compleet met Gadero

Gaat u een moderne trendy bloembak maken van de MBI stapelblokken? Bestel direct uw VoegmiddelZand, Opsluitbanden, Split of grind en Watergoten mee. Bij Gadero kunt u zonder moeite uw gehele droomtuin in één keer online bestellen. Gadero bezorgt uw gehele order binnen 7 werkdagen gewoon bij u thuis.