Logo Gadero
service

GeoKlinker Plus 21x10,5x8 cm Betonklinkers

GeoKlinkers Plus betontegels van A-merk MBI zijn betonklinkers van zeer hoge kwaliteit. Deze moderne en duurzame oprit klinkers met facetrand zijn perfect voor uw nieuwe tuin en of oprit. GeoKlinkers winnen steeds meer aan populariteit omdat ze van een aanzienlijk hogere kwaliteit zijn dan de klassieke onbehandelde oprit stenen. De prijs-kwaliteitverhouding is wat deze multifunctionele stenen aantrekkelijk maakt. Met GeoKlinkers heeft u relatief weinig onderhoud aan uw oprit of terras. Dit komt door de speciale factor 25 Protection Plus laag waarmee de betonklinkers behandeld zijn. Hierdoor hecht vuil en vocht minder makkelijk aan uw bestrating en kunt u oppervlakkig vuil gemakkelijk verwijderen. In de onderstaande categorie vindt u alle GeoKlinkers in het populaire formaat 21x10,5x8 cm. Dit is een klassiek formaat die goed past in elke tuin, oprit of terras.

Combineer makkelijk met de GeoStretto tegels

De GeoKlinkers 21x10,5x8 cm kunt u bij sierbestrating handel Gadero online kopen in veel verschillende kleuren. De kleuren komen grotendeels overeen met de graag gewilde GeoStretto tegels waardoor u gemakkelijk combinaties kunt maken. De kleuren van de 21x10,5x8 cm formaat zijn:

  • Cannobio

  • Elba 

  • Genua

  • Milano

  • Roma

  • Sassuolo

  • Venice

  • Verona

Maak uw oprit of terras compleet

Bestel naast uw MBI GeoKlinkers 21x10,5x8 cm ook alle toebehoren voor uw oprit en of terras bij Gadero. Bij Steenhandel Gadero vindt u alles wat u nodig heeft om voor een vriendelijke prijs uw droomtuin werkelijkheid te maken. Zo koopt u bij Gadero online uw nieuwe opsluitbanden, voegmortel, zand en watergoten of drainage en kunt u doorgaans binnen 7 werkdagen genieten van uw nieuwe sierbestrating.

Facor 25 beschermlaag

Alle GeoKlinkers van MBI zijn voorzien van een factor 25 beschermlaag. Dit is een dubbele beschermlaag die over de toplaag van de betonklinkers wordt aangebracht. Hierdoor zijn de GeoKlinkers sterk verduurzaamd. De speciale en innovatieve beschermlaag zorgt ervoor dat de poriën van de stenen verdicht zijn. Hierdoor hecht vuil en vocht minder makkelijk aan de bestrating en kunt u oppervlakkig vuil relatief makkelijk verwijderen. Met een beetje water en een bezem kunt u het meeste vuil in een handomdraai van uw oprit of terras weghalen. Qua kwaliteit zijn GeoKlinkers de beste betonklinkers die u bij Gadero kunt bestellen. Let op! De GeoKlinker is gemaakt van beton, daarom kan ongeacht de kwaliteit altijd kalkuitbloei en dergelijke ontstaan in de beginfase. Voor de allerbeste oprit tegels en oprit bestrating kunt u het beste kiezen voor GeoCeramica tegels of GeoProArte bestrating met een dikte van minstens 6 cm. Dit is bestrating waar u helemaal geen last hebt van kalkuitbloei of verkleuring.

Zelf oprit aanleggen met klinkers

Gaat u zelf uw oprit aanleggen met klinkers? Dat is geen probleem met de handige en gangbare formaten van de GeoKlinker betonklinkers van MBI. Voeg uw bestrating met Gator voegmiddel voor het allerbeste resultaat en om de levensduur van uw bestrating te verlengen. Lees op voorhand ook onze uitgebreide stappenplannen voor het aanleggen van een oprit goed door. Zo voorkomt u later eventuele problemen.