Tuinhuis Askola 6 Karibu Terragrijs 302 x 306 x 216 cm

Productnummer: KA11068-G   |   19mm steek-/schroefsysteem   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Uit te breiden met diverse opties

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-10 weken.

€ 1.399,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 1.399,95 Standaardproduct Tuinhuis Askola 6 Karibu Terragrijs 302 x 306 x 216 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Askola 6 Karibu Terragrijs 302 x 306 x 216 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Inclusief Geïmpregneerde Funderingsbalken
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)

Tuinhuis Askola 6 Karibu Terragrijs 302 x 306 x 216 cm

Zoekt u een royale houten tuinhuis met een modern karakter? Askola 6 uit de Woodfeeling van het Duitse A-merk Karibu bestaat uit top kwaliteit Scandinavisch vuren hout die standaard behandeld wordt geleverd in de kleur Terragrijs. Askola 6 in Terragrijs is het grootste formaat tuinhuis uit de populaire Askola serie van Karibu. Blokhut 3x3 meter Askola 6 biedt volop ruimte voor o.a. het bergen van uw tuinmeubelen, gereedschap of fietsen.

Karibu Verfsysteem

Houten berging Askola 6 is beschermd door het speciale Karibu verfsysteem. Dit gebeurd onder vacuumdruk, waardoor de verf echt in het hout gedrukt wordt. Dit zorgt voor een natuurlijk karakter en optimale beschemring van het hout. De basis van Askola 6 van Karibu is behandeld met de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). Kleur van de deurkozijnen en profielen is Ivoorwit (RAL 8015). Door de combinatie van terragrijs en ivoorwit verkrijgt deze zeer ruime en Askola 6 tuinhuis een modern karakter.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Afmetingen 

Houten tuinhuis Askola 6 Terragrijs is 302 cm breed, 306 cm diep en 216 cm hoog. Houten systeemhuis Askola 6 heeft een wanddikte van 19mm en kan eenvoudig worden opgebouwd met losse houtprofielen middels steek-/schroefsysteem. Kortom, deze reeds geverfde / behandelde houten tuinberging is eenvoudig zelf op te bouwen en dus de perfecte keuze voor de doe-het-zelver. De 1.9 cm dikke onbehandelde profielen zijn vervaardigd uit Scandinavisch vuren hout en hebben een perfecte pasvorm en waterafstotende profilering. Dit moderne tuinhuisje wordt tevens geleverd met dubbele vleugeldeur (154 x 187 cm) met 3 lichtpanelen van kunstglas en veiligheidssluiting.

Dakbedekking

Dit strakke tuinhuisje beschikt over een lessenaarsdak van 16mm dakplaten met een dakhelling van 3 graden en wordt geleverd exclusief dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Voor het afvoeren van hemelwater van het platte dak kunt u tevens complete dakgootsets als extra opties meebestellen. Kies uit transparant geimpregneerde houten dakgootset met druppelketting of een complete PVC dakgootset inclusief alle bevestigingmateriaal. 

Houten vloer

Askola 6 wordt standaard geleverd zonder houten vloerpakket voor in de houten berging. Houten vloer in Tuinhuis Askola 6? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde houten vloerpkket bestaande uit massief houten vloerdelen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers.

Levering

De levertijd van dit houten tuinhuisje / berging van Karibu is circa 3 weken. Aksola 6 in Terragrijs wordt geleverd inclusief uitgebreide opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmateriaal. In tegenstelling tot veel Askola modellen, kan Askola 6 in Terragrijs niet worden geleverd met dakaanbouw. 

Let op! De verwachte levertijd van dit Karibu product is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september).

 


Vragen & antwoorden over dit product

Hoe breed (hoog) is elke wandplank?

Ze hebben een totale breedte van 9,6cm . De werkende breedte is 7,6 cm.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geleverd in Terragrijs Houten tuinhuis Askola 6 Karibu Tuinhuis Askola 6 Karibu Terragrijs 302 x 306 x 216 cm   |   19mm steek-/schroefsysteem   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Uit te breiden met diverse opties Ruim op voorraad
€ 1.399,95 per stuk incl. btw