Logo Gadero
service

Vrijstaande Houten Pergola met Harmonica Schaduwdoek sets

Bent u op zoek naar een vrijstaande pergola inclusief een prachtig schaduwdoek? Bij Gadero heeft u keuze uit pergola's in combinatie met schaduwdoek sets. Kies bijvoorbeeld voor de A-merk Nesling schaduwdoeken in de kleuren gebroken wit, antraciet of zandkleur. Gaat u voor een pergola frame met zonnedoek, hele goede keuze! 

Vrijstaande Houten Pergola met Harmonica Schaduwdoek sets

Bij Gadero hoeft u niet meer na te denken over bijbehorende palen/frame voor het monteren van uw schaduwdoek. Dit scheelt u stress en zaagwerk. Ook alle benodigde bevestigingsmaterialen hebben wij voor u uitgezocht! Wij bezorgen schaduwdoek sets overal in Nederland en België voor aantrekkelijke prijzen. Bekijk ook onze standaard schaduwdoeken in driehoek en vierkant formaat!

Onze pergola frame met schaduwdoek sets worden geleverd met hoogwaardig hout inclusief de betere schaduwdoeken van Tuindeco of A-merk Nesling. De zonwerende doeken van Nesling zijn 90-95% UV-werend en vochtwerend / schimmelwerend. 

Pergola stand alone harmonicadoek

Door middel van stalen kabels en een trekkoord kunnen deze mooie schaduwdoeken open en dicht worden geschoven. Daarnaast zijn de harmonicadoeken gemaakt van vuilaftotend materiaal, zo blijft u zonnedoek mooi en schoon. Door de schaduwdoeken te combineren met een pergola creëert uw een chique en trendy schaduwplek in uw tuin. Wanneer u dit harmonicadoek wilt beschermen dan raden wij aan om een beschermhoes mee te bestellen. 

Tips montage: Mocht u de Pergola nou willen plaatsen op een houten vlonder terras? Bestel hier ook het Pergola Kit vloer element van Nesling, Zo weet u zeker dat u een stevige verbinding heeft tussen de houten ondergrond en de staanders van de pergola. 

Mocht u nou zelf een frame op maat willen gaan bouwen? Bekijk dan eens onze vierkante palen en kant en klare stalen verbindingshoeken voor houten pergolaframes. Of bekijk onze klustips voor het maken van stevige en degelijke constructies. Bekijk ook onderstaande video, waarin wij uitleggen hoe u een harmonica schaduwdoek monteert.

Meest gestelde vragen over harmonica schaduwdoek sets

Schaduw doek inspiratie