Logo Gadero
service

Blokhut Rose 500 x 500 x 250 cm + Luifel 70 cm Wanddikte 34 mm

Productnummer
DE11503
Uit te breiden met diverse opties
Dubbele deur en raam zijn zowel links als rechts te plaatsen
blokhut_rose_sfeer
blokhut_rose_plattegrond
blokhut_rose_voorkant
blokhut_rose_zijkant_links
blokhut_rose_zijkant_rechts
blokhut_rose_achterkant
Vanaf

2.878,95

incl. BTW

4 stuks op voorraad
1 tot 7 werkdagen
Funderingsbalken met afwatering
2.878,95incl. BTW
1 tot 7 werkdagen
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Wanddikte 34mm (dubbele tong & groef = extra stevig)

 • Populair 5 x 5 meter blokhut

 • Dubbele deur en raam zijn zowel links als rechts te plaatsen

 • Inclusief Luifel 70 cm

 • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

 • Exclusief Dakbedekking

 • Starterset niet inbegrepen (voor o.a. plaatsen dakshingles een must)

Blokhut Rose 500 x 500 x 250 cm + Luifel 70 cm Wanddikte 34 mm

Blokhut Rose is een royale tuinhuis die met zijn afmetingen van ca. 5 x 5 meter uitstekend dient als ruime berging, tuinkantoor of gastenverblijf. Tuinhuis Rose is vervaardigd uit hoogwaardig onbehandeld Scandinavisch vuren met een wanddikte van 34 mm. De 34mm blokhutprofielen beschikken over een dubbele tong en groef wat zorgt voor extra stevigheid. Met zijn afmetingen van 500 x 500 cm biedt houten blokhut chalet Rose veel ruimte voor het plaatsen van bijvoorbeeld kantoormeubelen of het stallen van bijvoorbeeld fietsen of tuingereedschap. Aan de voorkant bevindt zich een luifel die nog eens 70 cm extra diepte geeft aan tuinhuis Rose. Onder deze voorluifel staat u niet alleen droog, ook zorgt dit ervoor dat uw blokhutdeur minder te lijden heeft van het weer. Blokhut Rose is uitgevoerd met een dubbele deur en een vast raam die beide voorzien zijn van enkel glas. Hierdoor heeft u ook aan lichtinval in dit tuinhuisje geen gebrek.

Blokhut Rose - wanddikte 34 mm en enkel glas

Blokhut Rose heeft een buitenmaat van 500 x 500 cm + luifel van 70 cm diep en een nokhoogte van ca. 250 cm. De funderingsmaat is 480 x 480 cm. Tuinhuis Rose beschikt aan de voorkant over een dubbele deur van 151 x 196 cm (incl. kozijn) en 1 vast raam van 135 x 108 cm (incl. kozijn). Blokhut Rose is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 34 mm. Door de dubbele deur heeft houten tuinkantoor Rose een ruime doorgang voor al uw meubelen en tuingereedschap. Zowel de dubbele deur als het vaste raam worden standaard geleverd met enkel glas en losse roedes en zijn zowel links als rechts te plaatsen.

Specificaties Blokhut Rose

 • Hout geschaafd: Ja

 • Wanddikte: 34 mm

 • Afmetingen: 500x500 cm

 • Funderingsmaat: 480x480 cm

 • Nokhoogte: 250 cm

 • Ramen: 1 vast (135x108)

 • Deuren: 1 dubbel (151x196)

 • Beglazing: Enkel Glas

 • Daksoort: Zadeldak

 • Luifel: Ja (70 cm)

 • Dakoppervlak: 29.4 m²

 • Inhoud: 52.9 m³

 • Oppervlakte: (m²) 23 m²

 • Gespiegeld op te bouwen? Deuren en ramen zijn zowel links als rechts te plaatsen

 • Inclusief: Hang-en sluitwerk en montagehandleiding

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Rose kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiële onderdelen voor Blokhut Rose. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakshingles. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

Blokhut Rose wordt standaard onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adivseren wij om deze blokhut extra te behandelen. U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 3 opties.

1. Door ons uw blokhut Rose te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met gemiddeld 4-6 weken extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd echter uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren (zie onze keuze ).

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 7 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Dakbedekking

Blokhut Rose wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Via de extra opties kunt u dakshingles of andere vormen van duurzame dakbedekking bijbestellen (meerprijs). U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijk voor het meebestellen van Dakshingels in diverse varianten en kleuren waaronder Dakshingles Recht Zwart of Beverstaart Rood.

Kiest u voor dakshingles? Bestel dan een starterset en kit voor dakbedekking mee via de extra opties.

Kies ook voor dakbedekking in de vorm van Easypan of Aquapan dakpanplaten in de kleuren Rood en Antraciet Grijs voor een extra luxe afwerking van het zadeldak van Blokhut Rose. Easypan Dakpanprofielplaten zijn prefab verzinkte, metalen platen in de look van echte dakpannen. Deze kant en klare stalen dakpanplaten hebben een glans, dit zorgt ervoor dat groene aanslag en dergelijke minder snel vat krijgt op uw dakplaten. Zoekt u lichtgewicht dakpanplaten? Bestel dan via de extra opties kant en klare Aquapan dakpanprofielplaten mee. Deze Aquapan dakpanplaten zijn gemaakt van aluminium met een leislag granuut laag (kunststof look). Voor zowel Easypan als Aquapan geldt dat deze als complete set worden geleverd met o.a. nokvorsten, windveren en schroeven.

Fundering

Deze blokhut/tuinkantoor Rose is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Kijk bij de extra opties wanneer u funderingsbalken wenst mee te bestellen.

Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Houten Vloer

Blokhut Tuinhuis Rose wordt standaard geleverd exclusief houten vloer. Voor het gebruik van blokhut Rose als tuinkantoor, hobbyruimte of gastenverblijf adviseren wij om via de extra opties een complete houten vloer mee te bestellen. Kies daarbij een onbehandelde of geïmpregneerde vloer van 18 of 26 mm (sterk aanbevolen).

Vergelijkbare modellen

Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen. Wilt u ditzelfde model in de afmeting van 500 x 320 cm met luifel van 120 cm en extra grote ramen voor nog meer lichtinval? Kies dan voor blokhut Gustav. Wilt u ditzelfde model in de afmeting 450 x 300 met twee aparte kamers? Kies dan voor blokhut Elizabeth. Voor het zelfde model in ca. 4 x 4 meter, kies dan Blokhut Priit.

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf