Logo Gadero
service

MBI GeoCeramica Norwegian en Norge Stone (Stone look)

Wilt u de Noord Europese natuur in uw tuin halen? Begin dan bij GeoCeramica Norwegian en Norge stone terrastegels van A - merk MBI. GeoCeramica tegels zijn keramische tegels met een onderlaag van Stabikorn beton. Het leggemak van beton en alle voordelen van keramiek zijn met elkaar gecombineerd en verwerkt in de GeoCeramica tegels van MBI.

Met de Norge stone stenen haalt u stenen met een stone look in huis. Deze prachtige serie geeft uw tuin een natuurlijke uitstraling van de mooiste Noord Europese gebergten. Dit komt door de zorgvuldig uitgekozen designs van de tegels. U haalt dus echt een bijzondere tegel voor uw terras of looppad. Deze tegels zijn ideaal wanneer u een luxe modern terras wilt creëeren.

Voor een iets koudere, koelere uitstraling kunt u bij Gadero ook online GeoCeramica Norwegian Stone tegels halen. Dit zijn keramische terras tegels die niet alleen de Noord Europese natuur in uw tuin haalt, maar ook echt het Scandinavische gevoel opwekt in uw tuin. Deze tegels zijn ideaal wanneer u een luxe robuust terras wilt creëeren.

Wat is GeoCeramica?

Zoals hierboven al genoemd, is GeoCeramica een combinatie van de gemakkelijk te leggen betontegel en de uiterst duurzame keramische tegel. Middels de verbinding component Aquaferm wordt de keramische toplaag op de drainerende Stabikornlaag geplaatst. Deze Stabikornlaag is zo gemaakt dat deze erg licht van gewicht is. Ook is deze onderlaag voorzien van afstandhouders zodat u overal gelijke voegen kunt creëren. Het product is geschikt voor iedere ondergrond en al met al is deze prachtige GeoCeramica tegel eenvoudig te leggen. Voeg uw GeoCeramica met Gator voegzand om uw bestrating beter tot zijn recht te laten komen.

De keramische toplaag is gemaakt van hard gebakken klei waardoor deze totaal niet poreus is. Dankzij deze harde toplaag is de tegel heel erg onderhoudsarm. Er kan namelijk geen vuil of vocht in de tegels trekken waardoor deze ten allen tijde eenvoudig schoon te maken zijn. GeoCeramica voordelen zijn dat de tegels krasvast, maatvast, vlek- en zuurbestendig, stroef (ook bij regen) en eenvoudig te leggen zijn.

GeoCeramica ervaring

Tot op de dag van vandaag hebben wij en heeft MBI nog geen klachten ontvangen betreft deze tegels. Dit is erg uniek en hier zijn wij beiden heel erg trots op. 

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw A-kwaliteit GeoCeramica tegels bij Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.