Logo Gadero
service

GeoStretto Plus - Amalfi

Houdt u van een stoere tuin? Gebruik dan de GeoStretto Plus Amalfi van top fabrikant MBI als basis voor uw tuin. Met deze sterke tegels geeft u uw tuin direct karakter. De grijze tinten op de tegel wekken een industrieel gevoel op wat direct zijn werking heeft op de sfeer in uw tuin. GeoStretto tegels zijn qua prijs-kwaliteit een aanrader omdat ze voorzien zijn van een driedubbele beschermlaag. Deze zogenaamde factor 30 beschermlaag zorgt ervoor dat de GeoStretto Amalfi tegels extra verdicht zijn waardoor er minder makkelijk vuil hecht aan de tegels. U heeft dus weinig onderhoud aan de gecoate tuintegels. Bovendien zorgt de beschermlaag dat de esthetische kenmerken van de tegels nog beter tot zijn recht komen. 

Wat is een Protection Plus factor 30 toplaag?

Waar er bij onbehandelde betontegels na verloop van tijd sprake is van slijtage en verontreiniging, hebben algen en mos door de innovatieve, factor 30 beschermlaag amper kans zich te hechten in de poriën van uw GeoStretto terrastegels. De drie dubbele beschermlaag wordt 24 uur na productie aangebracht op de toplaag van de tegels, waardoor de betontegel extra verdicht is, kleurvaster is en is voorzien van een lichte glans. De Protection Plus factor 30 behandeling biedt een vuil- en waterafstotende beschermlaag voor uw GeoStretto terrastegel die niet alleen een alg- en mosremmend effect heeft, maar uw terrastegel ook nog eens eenvoudiger te reinigen maakt. De drie dubbele beschermende laag zorgt voor minder kans op blijvende vlekken en laat zich bijvoorbeeld kauwgum minder snel hechten op deze betontegel. Deze Protection Plus Factor 30 toplaag zorgt ervoor dat GeoStretto tegels van een nog hogere kwaliteit zijn dan de meeste andere Betontegels met Coating.

GeoStretto Plus Amalfi tegels leggen in uw tuin

Gaat u deze hoogwaardige GeoStretto Plus Amalfi tegels zelf leggen in uw tuin? Lees dan eerst onze uitgebreide tips & tricks met betrekking tot verwerking goed door. Hiermee voorkomt u eventuele problemen tijdens het klussen en kunt u zonder zorgen lange tijd genieten van uw terras van luxe GeoStretto betonnen terrastegels.

GeoProArte en GeoCeramica

GeoStretto Plus is van behoorlijk hoge kwaliteit, echter is er altijd baas boven baas. Het absolute neusje van de zalm op het gebied van betontegels zijn de GeoProArte tegels. Dit zijn betontegels die dankzij de nieuwste technieken een keramisch design hebben en erg dicht in de buurt komen van echt keramiek. Wilt u nou toch even verder kijken naar echt keramiek? Kijk dan GeoCeramica tegels. Dit zijn keramische tegels met een betonnen onderlaag waardoor u ze gemakkelijk kunt verwerken.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw prachtige MBI GeoStretto tegels bij Gadero en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.