Logo Gadero
service

MBI GeoCeramica Ibiza, Timber (houtlook)

Droomt u van een sfeervolle tuin waar u lekker kunt loungen? Maak dan een terras van GeoCeramica tegels  Cosi Style, Ibiza en of Timber. Dit zijn allemaal Stabikorn betontegels met een toplaag van massief keramiek. Wat de Cosi Style, Ibiza en Timber terrastegels nou echt speciaal maakt, is de realistische houtlook die ze hebben.

MBI GeoCeramica Ibiza, Timber (houtlook)

Met deze tegels van keramiek voor buiten lijkt het net alsof u echte houten planken in uw tuin heeft liggen. Anders dan bij een terras van houten planken heeft u dankzij de keramische toplaag van de tegels bijna geen onderhoud aan uw terras. Bovendien gaat uw terras of looppad een leven lang mee. De meeste tegels in deze categorie zijn geproduceerd in de afmetingen 120 x 30 cm. Dit is met afstand de meest populaire maat binnen deze categorie omdat de keramische tegels op deze manier net lijken op een echte plank.

Even verder kijken?

Wilt u even verder kijken? Kijk dan naar onze GeoCeramica tegels met realistische Eiken look. Bij Gadero hebben wij een enorm assortiment sierbestrating. Zo hebben wij naast de GeoCeramica tegels die beton en keramiek combineren ook full body keramische tegels met houtlook

Wat is GeoCeramica?

Zoals hierboven genoemd is GeoCeramica een combinatie van de eenvoudig te leggen betontegel en de uiterst duurzame keramische tegel. Middels de verbinding component Aquaferm wordt de keramische toplaag op de drainerende Stabikornlaag geplaatst. Deze Stabikornlaag is zo gemaakt dat deze erg licht van gewicht is. Ook is deze onderlaag voorzien van afstandhouders zodat u overal gelijke voegen kunt creëren. Het product is geschikt voor iedere ondergrond. Deze GeoCeramica tegels zijn, ten opzichte van full body keramiek, heel eenvoudig te leggen in een normaal zandbed aan de hand van onze uitgebreide klustips.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel snel uw onderhoudsvriendelijke GeoCeramica tegels met houtlook voor buiten bij Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Maak direct uw tuin compleet en bestel uw zand, voegmortel, opsluitbanden en andere bestrating toebehoren bij Gadero. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.