Tuinhuis Mattrup Terragrijs Karibu 424 x 274 x 230 cm

Terragrijs

Productnummer: KA11122   |     |   2 aparte kamers met 28mm scheidingswand   |   Lessenaarsdak   |   Modern blokhut in 28mm steek-/schroef systeem

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 6-12 weken.

€ 2.299,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 2.299,95 Standaardproduct Tuinhuis Mattrup Terragrijs Karibu 424 x 274 x 230 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Mattrup Terragrijs Karibu 424 x 274 x 230 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Standaard geleverd zonder dakbedekking

Tuinhuis Mattrup Terragrijs Karibu 424 x 274 x 230 cm

Mattrup is een moderne tuinhuis uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu. Deze luxe blokhut 4x3 meter wordt geleverd in de kleur Terragrijs, zo heeft uw blokhut een uitstraling die u niet elke dag ziet bij tuinhuisjes. Deze fraaie tuinhuis met kan eenvoudig worden opgebouwd middels een steek-/schroefsysteem bestaande uit 28mm planken gemaakt van onbehandeld Scandinavisch vuren hout.

Deze tuinhuis beschikt tevens over 2 verschillende deuren, voor 1 ruimte heeft die een dubbele vleugeldeur van 140 centimeter breed en 173 centimeter hoog en voor de andere ruimte heeft die en enkele vleugeldeur van 82,5 centimeter breed en 173 centimeter hoog. 

Karibu Verfsysteem

Tuinhuis Mattrup is beschermd door het speciale Karibu verfsysteem. Dit gebeurd onder vacuumdruk, waardoor de verf echt in het hout gedrukt wordt. Dit zorgt voor een natuurlijk karakter en optimale beschemring van het hout. De basis van Mattrup van Karibu is behandeld met de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). Kleur van de deurkozijnen en profielen is Ivoorwit (RAL 1015). Door de combinatie van terra en ivoor verkrijgt deze populaire Mattrup tuinhuis een modern karakter.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Afmetingen 

Tuinhuis Mattrup van Karibu is 424 centimeter breed, heeft een diepte van 274 centimeter en een hoogte van 230 centimeter. Door de aparte ruimtes heeft u 1001 verschillende mogelijkheden hoe u de tuinhuis kunt gebruiken. De middenwand die de 2 ruimtes scheidt bestaat uit een 28mm middenwand. U kunt een deel van Mattrup als stalling gebruiken en de andere deel als buitenverblijf.

Dak(bedekking)

Het lessenaardak met een dakhelling van 3 graden van Mattrup bestaat uit 19mm massief houten planken. Mattrup Terragrijs van Karibu wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie (4 rollen a 5m2) voor tuinhuis Mattrup is erg duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak.

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak kunt u tevens als extra optie complete dakgootset bestellen. Kies daarbij uit een PVC of een geimpregneerde houten dakgootset. Deze dakgootsets zijn door Karibu speciaal ontwikkelt voor platte daken en wordt geleverd als complete set, inclusief bevestigingsmateriaal.

Fundering en houten vloer

Tuinhuis Mattrup wordt standaard geleverd met (KDI) geïmpregneerde funderingbalken. Wilt u een houten vloer in deze fraaie berging met twee gedeeltes? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde onderleggers.

Levering

De levertijd voor de Mattrup van Karibu bedraagt standaard ca. 3 weken.

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd 6 - 9 weken bedragen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Terragrijs geverfd Mattrup Terragrijs Tuinhuis Mattrup Terragrijs Karibu 424 x 274 x 230 cm Terragrijs   |     |   2 aparte kamers met 28mm scheidingswand   |   Lessenaarsdak   |   Modern blokhut in 28mm steek-/schroef systeem Ruim op voorraad
€ 2.299,95 per stuk incl. btw