Blokhut Bazel Enkel Gadero 200 x 300 x 235 cm - Met overkapping 400 cm Wanddikte 28 mm

Productnummer: LDS10128   |   Duxtailmethode 120 met 12x12 cm duplo verlijmde staanders op de hoeken!

€ 3.802,75 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Betonpoeren
Dakbedekking plat dak
Daktrimset Buitenverblijf
Funderingsbalken Composiet Recht
Impregnatie (levertijd 4-5 weken)
Coating Basiskleur (levertijd 6-8 weken)
Coating Accentkleur (Let op! Enkel te kiezen bij selecteren optie: Coating Basiskleur
Samenstelling Sluiten
 • € 3.802,75 Standaardproduct Blokhut Bazel Enkel Gadero 200 x 300 x 235 cm - Met overkapping 400 cm Wanddikte 28 mm
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Bazel Enkel Gadero 200 x 300 x 235 cm - Met overkapping 400 cm Wanddikte 28 mm

 • Eenvoudige montage door Duxtailmethode
 • Plat dak incl. EPDM dakbedekking
 • Enkele deur incl. 4mm Veiligheidsglas
 • Overkapping 400 cm
 • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)
 • Overkapping enkel rechts van blokhut te plaatsen

Blokhut Bazel Enkel Gadero 200 x 300 x 235 cm - Met overkapping 400 cm Wanddikte 28 mm

Bent u op zoek naar een blokhut met overkapping van ca. 6 x 3 meter die eenvoudig te monteren is zonder professionele hulp? Blokhut Bazel met enkele deur van gedroogd Noord-Europees vuren kan gemakkelijk worden opgebouwd middels de unieke en gepatenteerde Duxtail bouwmethode. Blokhut Bazel Enkel beschikt over een basis berging van 2 x 3 meter en een overkapping met een lengte van maar liefst 400 cm.

De overkapping beschikt tevens over een dichte achterwand, zodat u in de late uurtjes beschut kunt genieten van het buitenleven. De blokhut heeft een buitenmaat van ca. 602 x 306 cm en een wandhoogte van 2.35 meter. De blokhut is uitstekend geschikt voor het opbergen van gereedschap, fietsen of tuinmeubelen. Deze blokhut is niet gespiegeld op te bouwen. De overkapping is enkel rechts van blokhut te plaatsen.

Blokhut Bazel Enkel met overkapping van 400 cm wordt door Gadero geleverd inclusief gratis houten binnenvloer!

Duxtailmethode Blokhut Bazel Enkel met overkapping 400 cm

Blokhut Bazel Enkel kan eenvoudig worden opgebouwd middels de unieke Duxtailmethode 120. De 12 x 12 cm duplo verlijmde staanders hebben sleuven waar de wanddelen/blokhutprofielen met een wanddikte van 28 mm gemakkelijk in te schuiven zijn. Dit zorgt voor strakke wanden die naadloos op elkaar aansluiten. De staanders zijn fraai afgewerkt met schuine schoren en het dak met afgeschuinde gordingen.

Om de constructie van de blokhut in de juiste positie te plaatsen, worden er aan de bovenzijde van de duplo verlijmde staanders, ringbalken (45x140 mm) geplaatst. Door middel van zwaluwstaartverbindingen worden de ringbalken in de staanders geschoven, zodat het tuinhuis in een handomdraai haaks komt te staan.

Blokhut Bazel Enkel Gadero - Dubbelglas en Wanddikte 28 mm

Tuinhuis Bazel Enkel 200 x 300 cm met overkapping van 400 cm van Gadero heeft een wanddikte van 2,8 cm en wordt standaard geleverd met een moderne enkele deur.

Specificaties Blokhut Bazel Enkel 200 x 300 cm + Luifel 400 cm

 • Bouwmethode: Duxtail 120
 • Afmetingen (buitenmaat): 582 x 302 cm
 • Wandhoogte: ca. 235 cm
 • Dakmaat: 632 x 328 cm
 • Overstek: 25 cm (excl. achterzijde)
 • Staanders: 6 stuks 12x12 cm (duplo verlijmd)
 • Deuren: 1 stuks (Enkel)
 • Beglazing: 4mm Veiligheidsglas
 • Daksoort: Plat dak Dakbedekking
 • Inclusief EPDM
 • Wanddikte: 28 mm
 • Boeidelen 28x145 mm Dakbedekking

Blokhut Bazel Enkel 200 x 300 cm met enkele deur en overkapping van 400 cm wordt standaard geleverd met EPDM dakbedekking. De dakbedekking wordt als compleet pakket geleverd met onder andere op maat gesneden EPDM rubberfolie, lijm en hemelwaterafvoer 63 mm rond. Voor het afwerken van de randen van het dak is het mogelijk om een daktrimset mee te bestellen (sterk aanbevolen). Deze sets worden meegeleverd met onder andere hoekstukken, rechte stukken, verbindingsstukken en daktrimschroeven. Kijk bij de extra opties voor de meerprijs van een complete daktrimset in brute aluminium of zwarte kleur.

Verduurzamen van de blokhut

De blokhut wordt standaard onbehandeld geleverd in blank gedroogd Noord-Europees vuren. Kies voor het impregneren of coaten van het tuinhuis. Let wel op dat de levertijd circa 6 tot 8 weken langer is. De levertijd kan uiteenlopen afhankelijk van de tijd van het jaar.

Impregneren: Bij de extra opties van blokhut Bazel Enkel met overkapping van 4 meter kunt u ervoor kiezen om de blokhut te laten impregneren. Het tuinhuis wordt dan middels de vacuüm/drukmethode en geheel onder KOMO-voorwaarden geïmpregneerd. U kunt kiezen voor groen of bruin (donker) impregneren. De blokhut heeft geen verdere afwerking nodig. Drukgeïmpregneerd hout kan na circa 3 maanden overgeschilderd worden (ons advies). Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

Schimmels, bacteriën en insecten krijgen dankzij het impregneren geen kans om het hout van de blokhut aan te tasten.

Coating in diverse kleuren: De blokhut is tevens verkrijgbaar in een gecoate uitvoering (meerprijs). De constructies worden in de gewenste kleur rondom 2-laags behandeld (binnen en buitenkant). De onderdelen worden middels een milieuvriendelijke verftechniek rondom gespoten. De coating zorgt ervoor dat het hout beschermd wordt tegen vocht en UV-stralen. Voor een optimale behandeling adviseren wij om de blokhut met nog 1 laag te behandelen na de montage. U kunt kiezen uit verschillende basiskleuren en accentkleuren.

Let op: Het dakbeschot van de blokhut wordt niet mee gespoten!

Coating Basiskleur: De blokhut is te bestellen in een basiskleur waarbij de wanden en dakbalken rondom 2-laags worden gecoat. U heeft de keus uit maar liefst 7 trendy kleuren waaronder Pure White (RAL 9010), Silk Grey (RAL 7044), Terra Brown (RAL 8028) en Graphite Black (RAL 9011). Kijk bij de optie Coating Basiskleur voor de opties voor het bestellen van de blokhut in de gewenste basiskleur.

Coating Accentkleur: Naast een basis kleur kunt u de blokhut ook bestellen in een combinatie met een accentkleur. Nadat u heeft gekozen voor optie basiskleur heeft u de mogelijkheid om ook een accentkleur te selecteren. Hierbij worden de staanders, ringbalken, dubbele deur en daklijsten 2-laags behandeld in de door u gewenste accentkleur. Zo kunt u bijvoorbeeld deze moderne blokhut laten coaten in de basis wandkleur Silk Grey (RAL 7044) met accentkleur Pure White (RAL 9010) voor onder andere de staanders, daklijsten en dubbele deur.

Let op: De optie Coating Accentkleur is enkel te kiezen wanneer u gekozen heeft voor de optie Coating Basiskleur (meerprijs). Het is niet mogelijk om enkel een accentkleur te laten coaten.

Fundering

Zorg ervoor dat u de blokhut plaatst op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of houten vlonder. U kunt uw tuinhuis ook opbouwen op 8 x 20 mm dikte betonbanden. Bij een drassige ondergrond is het aan te raden om de fundering te plaatsen met piketpalen in combinatie met 4 x 20 cm Azobe constructiebalken.

Wij raden in alle gevallen kunststof funderingsbalken sterk aan. Bij de extra opties kunt u ervoor kiezen om speciale composiet kunststof funderingsbalken van 70 x 40 mm zonder afwatering, mee te bestellen. U plaatst deze funderingsbalken rondom en onder de gehele constructie.

Levertijd

Blokhut Bazel Enkel met overkapping heeft een levertijd van circa 5 werkdagen weken (onbehandeld). Kiest u ervoor om het hout te laten behandelen door deze te impregneren of coaten? Houd dan rekening met een levertijd van circa 6 tot 8 weken. Dit kan uiteenlopen, afhankelijk van de tijd van het jaar.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Inclusief Gratis Binnenvloer! Blokhut Bazel Enkel Gadero 200 x 300 x 235 cm - Met overkapping 400 cm Wanddikte 28 mm Blokhut Bazel Enkel Gadero 200 x 300 x 235 cm - Met overkapping 400 cm Wanddikte 28 mm   |   Duxtailmethode 120 met 12x12 cm duplo verlijmde staanders op de hoeken! Op voorraad
€ 3.802,75 Per stuk incl. BTW