Logo Gadero
service

Blokhut Castlecomer 1640 x 490 x 290 cm Wanddikte 70 mm

Productnummer
DE11486
Uit te breiden met diverse extra opties
Wanddikte 70
blokhut_castlecomer_sfeerfoto
blokhut_castlecomer_sfeerfoto_behandeld
blokhut_castlecomer_vooraanzicht
blokhut_castlecomer_achteraanzicht
blokhut_castlecomer_plattegrond
blokhut_castlecomer_afmetingen
Per stuk,vanaf

25.408,95

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Diepte
490 cm
Breedte
1640 cm
Hoogte
290 cm

Plus- en minpunten

 • Wanddikte 70 mm

 • Inclusief fundering

 • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

 • Starterset niet inbegrepen

 • Ramen en deuren tegen meerprijs

Specificaties

Offerte knop
Ja
Wanddikte
70 mm
Gewicht
0 kg
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Kleur
Blank
Diepte
490 cm
Breedte
1640 cm
Hoogte
290 cm
Behandeling
Onbehandeld
Model
Met overkapping

Blokhut Castlecomer 1640 x 490 x 290 cm Wanddikte 70 mm

Blokhut Castlecomer doet met zijn breedte van maar liefst ca. 16.5 meter zijn naam eer aan en mag met recht bijna een kasteel worden genoemd. Wanneer u op zoek bent naar een mega grote blokhut die u wilt gebruiken als houten tuinkantoor, mantelzorgwoning of vakantiewoning voldoet Blokhut Castlecomer volledig aan uw wensen. Blokhut Castecomer mag met zijn afmetingen van ca. 16 x 5 meter, indeling met 5 aparte kamers, wanddikte van 70 mm, veranda en maar liefst 14 grote vaste ramen en enkele deur van woonkwaliteit met dubbele beglazing met recht een houten woning worden genoemd. Castlecomer wordt standaard geleverd inclusief fundering en met dakplanken van 28mm. Hierdoor is deze houten woning erg geschikt voor verdere isolatie, waardoor u het hele jaar gebruik kan maken van blokhut Castlecomer. Deze prefab houten woning Castlecomer is in totaal 1640 cm breed, 490 cm diep en heeft een nokhoogte van 290 cm.

Let op! Blokhut Castlecomer wordt standaard geleverd zonder houten vloerpakket en zonder ramen en deuren. U kunt een houten vloerpakket van 28 mm (meerprijs) mee bestellen via de extra opties. Ook een ramen en deuren pakket kan bij de extra opties meebesteld worden.

Met 5 aparte ruimtes

Blokhut Castlecomer is met name uniek door zijn praktische indeling met 5 aparte interne kamers en biedt aan de voorkant een overdekte veranda, waardoor u ook een heerlijke beschutte plek heeft om buiten te genieten van het zowel het uitzicht als het buitenleven. Daarnaast beschikt Castlecomer over maar liefst 14 grote vaste ramen zonder roedes en met veel glas, waardoor u in het gehele tuinhuis veel lichtinval heeft.

Via een enkele deur, onder de veranda aan de voorkant, komt u in de hal die zowel toegang biedt aan alle 4 de interne kamers als de algemene hoofdkamer. De hoofdkamer bevindt zich rechts van deze grote houten woning en biedt met zijn afmetingen van ca. 718 cm breed en 388 cm diep veel mogelijkheden voor het plaatsen van bijvoorbeeld een loungehoek en eettafel. Zowel aan de voorkant, de zijkant als aan de achterkant bevinden zich in totaal 7 vaste grote ramen waardoor u aan lichtinval geen gebrek heeft in de royale hoofdkamer. Rechts van Blokhut Castlecomer betreedt u via hal de 4 andere aparte kamers. Deze ruimtes zijn volledig afgesloten middels enkel dichte deuren voor de benodigde privacy.

Direct rechts van de ingang bevindt zich een kleine kamer die ingericht kan worden als extra berging of voor het plaatsen van bijvoorbeeld een wasmachine. Tegenover de ingang bevindt zich de tweede aparte kamer die met met afmeting van 217 cm breed en 157 cm diep gebruikt kan worden als toilet of douche. Deze kleine kamer beschikt tevens over een klein vast raam. Naast de kleine kamer aan de voorkant van de blokhut bevindt zich een royale kamer van ca. 251 x 312 cm die ruim plaats biedt voor o.a. een bed en zo dienst kan doen als slaapvertrek. Deze kamer beschikt aan de voorkant over twee grote vaste ramen die zorgen voor veel lichtinval. Via de hal bereikt u de grote laatste kamer, helemaal links van Blokhut Castlecomer. Deze grote kamer biedt met zijn afmetingen van ca. 297 cm breed en 490 cm diep uitstekende mogelijkheden als grote slaapkamer. Deze kamer beschikt aan de voorkant, alswel aan de zijkant over twee grote ramen. De veranda biedt met afmetingen van maar liefst 935 cm breed en 82 cm diepte ruimte voor tuinstoelen of bankjes.

Door het ontwerp met vijf verschillende kamers met interne scheidingswanden van 70mm dikte op volledige hoogte, is blokhut Castlecomer geschikt als houten vakantiewoning, gastenverblijf of tuinkantoor.

Blokhut Castlecomer - wanddikte 70 mm en dubbel glas

Blokhut Castlecomer is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 70 mm. Houten tuinkantoor Castlecomer wordt tegen meerprijs geleverd met een enkele deur met glas, 4 stuks enkele dichte deuren en maar liefst over 14 stuks vast grote ramen . Zowel de ramen als enkele deur met glas worden geleverd van woonkwaliteit met dubbele beglazing.

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 1640x490 cm
Funderingsmaat 1620x470 cm
Nokhoogte 290 cm
Ramen 14 vast (tegen meerprijs)
Deuren 1 Enkele Deur met glas (85x198) & 4 Enkel dicht (85x198) (tegen meerprijs)
Beglazing Dubbel Glas
Daksoort Puntdak
Dakbedekking Exclusief
Dakoppervlak 88.3 m²
Inhoud 182.5 m³
Oppervlakte (m²) 67.6 m² + 8.5 m²
Gespiegeld op te bouwen? Nee
Inclusief Hang- en sluitwerk en montagehandleiding

Starterset (extra optie)

Voor de blokhut Castlecomer kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiële onderdelen voor deze vakantiewoning. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op: Dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand. Zo creëert u een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur van uw tuinhuis zorgt. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

Op aanvraag is het mogelijk om deze blokhut te laten impregneren. Neem voor de opties en kosten hiervan contact met ons op.

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 2 andere opties.

1. Zelf verven in een kleur - Wilt u liever uw blokhut in bijvoorbeeld een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Behandel wel altijd eerst met een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs voordat u begint met opbouwen. Dat kunt u de blokhutplanken e.d. immers goed behandelen. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren zie onze keuze Embalan beitsen. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw, zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt, aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Leg uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg ook voor bijvoorbeeld bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

2. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 22 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Fundering

Deze houten woning Castlecomer is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van betontegels of bij voorkeur een gestorte betonvloer). Blokhut Castlecomer wordt standaard geleverd inclusief fundering.

Dakbedekking

Blokhut Castlecomer wordt standaard geleverd exclusief dakbedekking. U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijk voor het meebestellen van Dakhingles in diverse kleuren en patronen (kleine meerprijs). Kies uit bijvoorbeeld Dakshingles Recht Blauw, Beverstaart Rood of Hexagonaal in de kleur Groen.

Let op: De dakshingles worden geleverd zonder montagekit. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van kit voor dakbedekking / dakshingles. Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen via de extra opties.

Dakgootsets

Voor het afvoeren van hemelwater kunt u tevens via de extra opties complete dakgootsets meebestellen. Kies uit een vuurverzonken dakgootset van 125mm breed of kunststof dakgootset van 100mm in de kleur antraciet. De dakgootsets worden compleet als set geleverd met bevestigingsmateriaal en zijn eenvoudig op maat te maken en te plaatsen.

Afmetingen Blokhut Castlecomer

 • Totale Afmeting: 1640 cm x 490 cm

 • Funderingsmaat: 1620 cm x 470 cm

 • Nokhoogte: 290 cm

 • Hoogte zijkant dak: 243 cm

 • Hoogte Enkele Deur met dubbel glas: 198 cm (inclusief kozijn)

 • Hoogte Enkele Deuren dicht (4 stuks): 198 cm (inclusief kozijn)

 • Ka