Logo Gadero
service

DHZ Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 1 Gadero - 300 x 300 cm - Zwarte Wanden

Productnummer
LDS21006-1Z-DHZ
Fijnbezaagd Douglas
Doe het zelf pakket - zelf inkepen en op maat zagen
Uit te breiden met diverse opties
dhz_buitenverblijf_douglas_klassiek_gadero_type_1_zwarte_wanden
dhz_buitenverblijf_douglas_klassiek_gadero_300x300_plattegrond_basismodel
dhz_buitenverblijf_douglas_luxe_gadero_bevestiging_basismodel_2
hoekverbinding_dhz_gadero_8
hoekverbinding_dhz_gadero2_8
hoekverbinding_dhz_gadero3_8
hoekverbinding_dhz_gadero4_8
Per stuk,vanaf

4.075,75

incl. BTW

Op voorraad
Details
Diepte
300 cm
Breedte
300 cm
Hoogte
257 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Betonpoeren
4.075,75incl. BTW
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Douglas fijnbezaagde staanders (15 x 15 cm) massief

 • Voordelig doe-het-zelf pakket

 • Luxe dubbele deuren

 • Populaire 3 x 3 meter overkapping

 • Zelf inkepen en op maat zagen

Specificaties

Houtsoort
Lariks douglas
Afwerking hout
Fijnbezaagd
Offerte knop
Ja
Kleur
Zwart
Diepte
300 cm
Breedte
300 cm
Hoogte
257 cm
Doorloophoogte
220 cm
Behandeling
Gespoten

DHZ Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 1 Gadero - 300 x 300 cm - Zwarte Wanden

Op zoek naar een voordelig buitenverblijf voor uw tuin van ca. 3 x 3 meter? Het DHZ Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 1 van Gadero is het perfecte doe-het-zelf tuinhuis van Douglas hout wanneer u een houten berging zoekt met een luxe uitstraling en zelf handig bent. DHZ Buitenverblijf Douglas Luxe Type 1 van Gadero mag door zijn unieke ontwerp, met een basis constructie van 15 x 15 massieve Douglas staanders (zelf in te kepen), moderne zwarte wanden en een dubbele Douglas Deur met half glas, met recht een luxe tuinhuis worden genoemd. Er is genoeg ruimte om tuinmeubelen, tuingereedschap of fietsen, op te bergen in het DHZ Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 1.

Specificaties DHZ Buitenverblijf Klassiek Gadero

DHZ Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 1 van Gadero bestaat uit een basis model overkapping van ca. 300 x 300 cm. De totale diepte van de overkapping bedraagt ca. 300 cm, de breedte bedraagt ca. 300 cm en de nokhoogte is ca. 257 cm. Doe-het-zelf Douglas overkapping Klassiek van Gadero kan eenvoudig worden opgebouwd middels de fijnbezaagde massieve staanders, schoren, gordingen, ringbalken, boeiboorden en dakbeschot met veer en groef van geschaafd Lariks Douglas.

De basiscontructie van dit fijnbezaagd Douglas buitenverblijf bestaat uit:

 • Douglas fijnbezaagde staanders (15 x 15 cm) massief

 • Douglas fijnbezaagde ringbalk (5,0 x 15 cm)

 • Douglas fijnbezaagde gordingen (5,0 x 15 cm) afgeschuind

 • Douglas fijnbezaagde schoren (5,0 x 15 cm)

 • Douglas fijnbezaagde boeiboorden (3,2 x 20 cm)

 • Douglas geschaafd dakbeschot met veer en groef (1,8 x 17,5cm)

 • Zijkanten en voorzijde overstek ca. 250 mm

DHZ Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 1 - Zwarte Wanden

DHZ Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 1 wordt naast een basis model overkapping van ca. 3 x 3 meter geleverd met een op maat gezaagd zwart wandenpakket (enkelwandig) voor de wanden van de houten tuinhuis en dubbele Douglas deur (2 x 740 x 1940 mm) inclusief half glas en roedes. De zwarte wanden worden geleverd inclusief regelpakket van fijnbezaagd Lariks hout voor een solide montage van de wanden van de berging. De zwarte wanden bestaan uit dubbel zwart gecoat Zweeds rabatplanken met een breedte van 19.5 cm (17.5 cm werkend). De zichtzijde van deze zwarte Zweeds rabatplanken is fijnbezaagd.

Let op! De voorkant van de basis berging bestaat uit een compleet zwart wandpakket, regelpakket en dubbele deur. Voor deze zwarte wand aan de voorzijde van berging type 1 van Gadero geldt dat deze niet op maat is gezaagd voor het monteren en plaatsen van de dubbele deur. U dient zelf de dubbele deur in de zwarte wand te monteren.

Dakbedekking

DHZ Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 1 met zwarte wanden van Gadero wordt standaard geleverd zonder dakbedekking voor het bekleden van het moderne platte dak. Via de extra opties kunt u voor een meerprijs duurzame dakbedekking in de vorm van EPDM rubberfolie meebestellen (sterk aanbevolen). Het EPDM pakket t.b.v. van deze 300 x 300 cm doe-het-zelf Buitenverblijf Klassiek wordt standaard compleet geleverd inclusief Amerikaans EPDM 1.04 mm, EPDM lijm, EPDM kit zwart, handschoenen, dakdoorvoer rond, HWA waterafvoerpakket en een uitgebreide handleiding.

Voor het solide en duurzaam afwerken van het EPDM rubberfolie dakbedekking kunt u via de extra opties tevens complete daktrimsets meebestellen (sterk aanbevolen). Kies hierbij uit een complete daktrimset in bruut aluminium of in de moderne kleur zwart (RAL 9005). De daktrimsets worden geleverd inclusief rechte stukken, hoekstukken, koppelplaatjes en RVS daktrimschroeven met EPDM ring.

Tip: In aflevering #128 van Gadero TV laten wij zien hoe u EPDM dakbedekking aanbrengt.

Fundering

Wij adviseren op de 4 stuks staanders van de basis constructie van de tuinhuis te monteren op betonpoeren en deze aan te vullen met snelbeton voor een stevige fundering. Voor de opbouw van de zwarte wanden van deze Buitenverblijf Klassiek Type 1 van Gadero adviseren wij tevens om gebuik te maken van betonbanden. Door gebruik te maken van betonpoeren en opsluitbanden beschermt u het hout van de zwarte wanden optimaal tegen opspattend vuil en water. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van rechte betonpoeren in antraciet, incl. verzinkte hoogteverstelling. Deze rechte betonpoeren zijn perfect te combineren met betonbanden.

Benieuwd hoe u deze betonpoeren het beste kunt plaatsen? In aflevering #217 van Gadero TV leggen wij uit hoe u eenvoudig betonpoeren kan plaatsen in uw tuin. Hierbij wordt tevens gebruik gemaakt van een rechte betonpoer.