Logo Gadero
service

MBI GeoCeramica Motion en Lava Slate (Leisteenlook)

Wilt u graag een klassieke tuin creëeren? Begin dan bij het begin en kijk eens naar de GeoCeramica Motion terrastegels. Dit zijn klassieke terrastegels van keramiek met een fraaie Leisteenlook. Uw tuin krijgt een klassieke doch luxe uitstraling met deze GeoCeramica tegels. Het rustige kleurenpallet van de populaire Motion serie zorgt ervoor dat de tegels goed tot hun recht komen in elke tuin.

De GeoCeramica Lava Slate terrastegels zijn, net als de motion, terrastegels met leisteenlook. De Lava Slate is echter iets meer egaal en geeft uw tuin meer een georganiseerd gevoel. GeoCeramica Lava Slate is  alleen te verkrijgen in de kleur basalt. Maar u kunt deze A-kwaliteit tuintegel wel kopen in de formaten:

  • 60x60x4 cm

  • 80x40x4 cm

  • 80x80x4 cm 

  • 100x100x4 cm

GeoCeramica tegels hebben ten opzichte van betontegels, natuursteen tegels en keramische terrastegels veel voordelen. GeoCeramica tegels zijn namelijk keramische tegels met een onderlaag van Stabikorn beton. Het leggemak van beton en alle voordelen van keramiek zijn met elkaar gecombineerd en verwerkt in de GeoCeramica tegels van MBI. Onderaan deze pagina vindt u een uitgebreide uitleg over de GeoCeramica.

Wat is GeoCeramica?

Zoals hierboven al genoemd, is GeoCeramica een combinatie van de gemakkelijk te leggen betontegel en de uiterst duurzame keramische tegel. Middels de verbinding component Aquaferm wordt de keramische toplaag op de drainerende Stabikornlaag geplaatst. Deze Stabikornlaag is zo gemaakt dat deze erg licht van gewicht is. Ook is deze onderlaag voorzien van afstandhouders zodat u overal gelijke voegen kunt creëren. Het product is geschikt voor iedere ondergrond en al met al is deze prachtige GeoCeramica tegel eenvoudig te leggen. Denk aan de details in uw tuin en hecht waarde aan uw voegen. Dit versterkt uw tegels en zorgt voor een luxueus aanzien. Het beste voegmiddel op de markt is van Gator

De keramische toplaag is gemaakt van hard gebakken klei waardoor deze totaal niet poreus is. Dankzij deze harde toplaag is de tegel heel erg onderhoudsarm. Er kan namelijk geen vuil of vocht in de tegels trekken waardoor deze ten allen tijde eenvoudig schoon te maken zijn. GeoCeramica voordelen zijn dat de tegels krasvast, maatvast, vlek- en zuurbestendig, stroef (ook bij regen) en eenvoudig te leggen zijn.

GeoCeramica ervaring

Tot op de dag van vandaag hebben wij en heeft MBI nog geen klachten ontvangen betreft deze tegels. Dit is erg uniek en hier zijn wij beiden heel erg trots op. 

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw A-kwaliteit GeoCeramica tegels bij Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.