Logo Gadero
service

MBI Sphinx Royal Stone - klassieke Stone look en Stones Belgium Black - Belgisch hardsteen Look

Houdt u van fraaie details en geniet u van fraaie natuurlijke terrastegels? Dan zijn de Sphinx Royal Stone ideaal voor uw terras of looppad. Uw tuin krijgt een natuurlijke uitstraling dankzij de GeoCeramica Sphinx Royal Stone. De natuurlijke kleuren, dieptewerking en (optische)reliëfs maken deze Sphinx  stone look terrastegels voor buiten geschikt voor moderne en klassieke toepassingen.

MBI Sphinx Royal Stone - klassieke Stone look en Stones Belgium Black

Een tegel die lijkt op de Sphinx Royal Stone is de Belgium Black lijn. Dit zijn fraaie GeoCeramica tegels met een overvloed aan kleine fragmentjes die zijn natuurlijke aard tonen. Hierdoor krijgt uw tuin een luxueuze, stijlvolle uitstraling.

GeoCeramica terrastegels voor buiten zijn absolute aanraders voor elke tuin. GeoCeramica tegels hebben ten opzichte van betontegels, natuursteen tegels en keramische terrastegels veel voordelen. GeoCeramica tegels zijn namelijk keramische tegels met een onderlaag van Stabikorn beton. Het leggemak van beton en alle voordelen van keramiek zijn met elkaar gecombineerd en verwerkt in de GeoCeramica tegels van MBI. Onderaan deze pagina vindt u een uitgebreide uitleg over de GeoCeramica.

Wat is GeoCeramica?

Zoals hierboven al genoemd, is GeoCeramica een combinatie van de gemakkelijk te leggen betontegel en de uiterst duurzame keramische tegel. Middels de verbinding component Aquaferm wordt de keramische toplaag op de drainerende Stabikornlaag geplaatst. Deze Stabikornlaag is zo gemaakt dat deze erg licht van gewicht is. Ook is deze onderlaag voorzien van afstandhouders zodat u overal gelijke voegen kunt creëren. Het product is geschikt voor iedere ondergrond en al met al is deze prachtige GeoCeramica tegel eenvoudig te leggen.

De keramische toplaag is gemaakt van hard gebakken klei waardoor deze totaal niet poreus is. Dankzij deze harde toplaag is de tegel heel erg onderhoudsarm. Er kan namelijk geen vuil of vocht in de tegels trekken waardoor deze ten allen tijde eenvoudig schoon te maken zijn. GeoCeramica voordelen zijn dat de tegels krasvast, maatvast, vlek- en zuurbestendig, stroef (ook bij regen) en eenvoudig te leggen zijn.

GeoCeramica ervaring

Tot op de dag van vandaag hebben wij en heeft MBI nog geen klachten ontvangen betreft deze tegels. Dit is erg uniek en hier zijn wij beiden heel erg trots op. Om de Gadero Ervaring  NOG beter te maken, raden wij aan om het voegmiddel van Gator te gebruiken.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw A-kwaliteit GeoCeramica tegels bij Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.