Gevelhout

Gevelhout

Niet alle hout is zomaar geschikt voor gevels van woning. Immers gevelhout moet stabiel zijn, het dient immers goed bestand te zijn tegen warmte van binnen en kou of warmte van buiten. Voor zowel open als gesloten gevelsystemen hebben wij hoogwaardige houtsoorten te koop. Kies uit gevelhout van het luxe Western Red Cedar of ontdek Siberisch Lariks of thermisch gemodificeerd Ayoushout als u iets minder budget heeft. Daarbij kunt u kiezen voor een rhombus latten voor een open gevel of verticale channelsiding planken, moderne triple profiel of Zweeds rabat potdekselplank voor een dicht gevelsysteem. Wij bezorgen gevelhout bovendien uit eigen voorraad in heel Nederland en België. Lees ook meer info op de pagina gevelbekleding.

Bestel naast uw gevelhout ook uw bouwfolies en rachels mee. Rachels zijn latten voor achter uw gevelbekleding. Tot slot leveren wij ook RVS bevestiging voor gevelbekleding en gevelverf van o.a. Beitz, Drywood Woodstain en Woca. 

Wilt u het verschil weten tussen alle soorten profielen? Ontdek onze blog over verschillende soorten rabatdelen

Zakelijk gevelhout kopen?

Heeft u een bouwbedrijf of een timmerbedrijf? Voor grote aantallen gevelhout bestellen ontdek Gadero Zakelijk. Ook voor partijen houten gevellatten op maat laten schaven. Met veel groothandel voordeel, extra's en korting op alle soorten tuinhout.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode