Voor uw kerstboom zoekt u een mooie standaard of houten kerstboombak. Bij Gadero hebben we deze in verschillende soorten en maten. Bekijk eens onze easyfix standaards of kies ons eigen ontwerp voor een echte kerstboom van 3-4 meter hoogte. Koop bij Gadero een gezaagde Nordmann kerstboom met Easyfix stam. Dit is een kegelvormig gat onder in de stam van de kerstboom. Wij bezorgen houten bakken voor uw kerstboom in heel Nederland en Vlaanderen. Ook voor grote maten van 2.50, 3 en 4 meter.

Voor alle kerstboomstandaards geldt, indien op voorraad; Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd. OP=OP

Plaats uw echte kerstboom met kluit of met gezaagde stam in onze houten kerstboombakken. Kies uit een kerstboombak van steigerhout, lariks douglas of bruin Geïmpregneerd hout. Combineer uw aankoop met een echte Nordmann kerstboom van Gadero met mooie boomgarantie. Wij hebben uitsluitend mooie volle kerstbomen online te koop. Bestel nu uw kerstboom met bak onder gunstige Thuiswinkel servicegaranties. Wij bezorgen in heel Nederland en Vlaanderen. Ontdek ook onze kerstbomen zonder kluit met een Easyfix boorgat in de stam. Hiermee tuigt u uw kerstboom op zonder gereedschap. 

Bekijk onderstaand de handige video over Easyfix. Koop eenmalig een handige Easyfix houten kruis of ronde Easyfix bak. Dan bent u de komende jaren zeker van geen gedoe, een rechte boom en een mooie stevige voet.

Hoe werkt de Easyfix kerstboomstandaard?

Bestel deze eenvoudige opklapbare kerstboomvoet voor Easyfix nu samen met uw gezaagde Nordmann kerstboom met Easyfix. Zo tuigt u supersnel en zonder gereedschap uw kerstboom op en af.

Wilt u geen gedoe met een echte kerstboom, ontdek dan ook onze houten kerstbomen. Wij bezorgen onze houten bakken voor kerstbomen en 1001 kerstaccessoires overal, van Almere tot Antwerpen en van Groningen tot Rotterdam

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode