Vlonderplank Composiet Massief Antraciet met 2 grijstinten 1.6 x 19.3 x 400 cm

Productnummer: LD40179-16-193-4000 Nieuw 2-kleurig profiel   |   3 jaar garantie   |   Duitse A-kwaliteit uit Novotech fabriek

Niet voorradig, aanvoer binnen 2-4 weken Vaste bezorgdag per postcode

€ 61,95 € 49,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Vlonderplank Composiet Massief Antraciet met 2 grijstinten 1.6 x
300 cm x 19.3 cm x 1.6 cm € 49,95 per stuk
% 70 stuks -4% Korting Geen voorraad
400 cm x 19.3 cm x 1.6 cm € 61,95 € 49,95 per stuk
% 70 stuks -5% Korting Geen voorraad


Vlonderplank Composiet Massief Antraciet met 2 grijstinten 1.6 x 19.3 x 400 cm

Sinds 2016 in ons assortiment zijn deze zogenamde Easydeck Dolomit 2-kleurige composiet terrasplanken van massief WPC. De bovenzijde is prachtig gestructureerd met als basis de kleur antraciet met grijstinten. Let op, deze 1.6 x 19.3 x 400 cm plank is maar 1 zijde te gebruiken. 

Deze topkwaliteit 16 mm composiet vlonderplank in de kleur grijs genuanceerd bestaat voor 25% uit polymeer en voor 75% uit hout. De massief composiet vlonderplanken komen uit de Duitse Novotech fabriek en zijn van de beste kwaliteit. De afmetingen van deze composiet terrasplank zijn 1.6 x 19.3 x 400 cm, ook verkrijgbaar in 3 meter. Het massief composiet terrasdekdeel springt direct in het oog vanwege haar extra breedte. U creeërt daarmee een unieke look voor uw vlonder. 

Easydeck composiet heeft, omdat het deels uit kunststof bestaat, de eigenschappen veel meer kleurvast en onderhoudsarm te zijn dan hardhout of naaldhout. Op het oppervlak van de composiet vlonderplanken van Easydeck zijn houtvezels zichtbaar. Deze 16 mm dikte massieve terrasdekdelen hebben direct uit voorrraad leverbaar.

Composiet terrasplanken krimpen en zetten ook nauwelijks uit door weersomstandigheden. Echter moet u bij het leggen van uw terras door de aanwezige houtvezels rekening houden met minimaal 0.5 cm ruimte tussen elke plank. Ook in de lengte kunnen de composiet vlonderdelen uitzetten. Houdt daarom bij het kops doorleggen van de vlonderplanken minimaal 1 cm ruimte over aan de kopse kanten van elk dekdeel. Monteer deze composiet planken met Easydeck en Megawood eindclips. U kunt deze 19 mm planken monteren op zowel 4 x 4 cm Easydeck massieve composietbalken of 4,5 x 7 cm hardhout balken. Deze balken bij voorkeur monteren op 6x6 cm palen of stevige tegels. 

Tips:

Met de Easydeck constructieregel of hardhout constructieligger legt u eenvoudig en snel een composiet vlonderterras. De composiet vlonderplanken kunnen met de Easydeck bevestigingsclips onzichtbaar worden bevestigd. Om de vlonderplanken goed te ondersteunen dient u maximaal 35 cm hart-op-harte ruimte tussen de constructieregels aan te houden. U kunt het doorkomen van onkruid voorkomen door worteldoek onder uw terras te leggen, zorg altijd voor een luchtruimte zodat de planken kunnen ademen.

Deze Easydeck Dolomit massief composiet vlonderplanken hebben het voordeel dat er in de planken zelf geen vocht blijft staan en het leggen op afschot is geen noodzaak. Door op de middelste constructieregel een zelfklevende bevestigingsband te plaatsen voorkomt u dat de composiet vlonderplanken verschuiven bij het monteren.

Onderhoud Megawood vlonderplanken

Wij adviseren uw Megawood terras 2x per jaar grondig te reinigen. Dit kan door uw vlonder schoon te vegen met een bezem. Vervolgens het volledige terras nat te maken met water en de vlonder nogmaals reinigen met een stevige borstel. U heeft voor deze behandeling geen schoonmaakmiddel nodig. Watervlekken kunnen ontstaan door water en stof. Deze vlekken kunnen met water en een harde schrobber verwijderd worden. Watervlekken zijn niet te vermijden, door uw terras met een afschot van 2% te plaatsen worden watervlekken in ruime mate voorkomen.

Toon alle specificaties