Stabi-King 25kg kalkvrij cement voor gestabiliseerd zandbed

Productnummer: EX70317 Stabilisatie cement voor siertegels en natuursteen

€ 14,95 Per zak
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stabi-King 25kg kalkvrij cement voor gestabiliseerd zandbed

  • Handig bij leggen 2 cm dikte keramische tegels leggen
  • Mengen met zand voor gestabiliseerd zandbed
  • 1 zak verspreien over 3-5 m2

Stabi-King 25kg kalkvrij cement voor gestabiliseerd zandbed

Stabi King is ideaal voor het stabiliseren van de ondergrond dit kan zijn het zand- of splitbed. Ook geeft Stabi King  minder kans op vlekvorming op uw bestrating. Stabiking is het ideale product voor het stabiliseren van de ondergrond voor bijvoorbeeld natuursteentegels en siertegels. Stabiking is eenvoudig te verwerken en is verpakt in zakken van 25 kg. Met 1 zak van 25 kg verwerkt u 3 tot 5 vierkante meter.

Bij Gadero bestelt u topkwaliteit sierbestrating van Excluton tegen gunstige Thuiswinkel voorwaarden. Bovendien heeft u keuze uit diverse betalingsopties zoals iDeal, Creditcard, Paypal, op rekening vooraf en achteraf betalen via Afterpay.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Hoi, Is deze stabi king cement waterdoorlatend? Ivm met kapot vriezen in de winter. En ook te gebruiken voor een keramische tegel? Gr Gallyon

Het is een soort zand die u gebruikt voor een stevige ondergrond. Het is geen voegmiddel. Wanneer u 4 cm dikke keramische tegels gebruikt, kunnen deze gelegd worden op een zandbed gemixt met stabiking. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Stabi-King 25kg Excluton Stabi-King 25kg kalkvrij cement voor gestabiliseerd zandbed Stabilisatie cement voor siertegels en natuursteen Ruim op voorraad
€ 14,95 Per zak incl. btw