Stabi-King 25kg kalkvrij cement voor gestabiliseerd zandbed

Productnummer: EX70317   |   Stabilisatie cement voor siertegels en natuursteen

€ 18,95 Per zak incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stabi-King 25kg kalkvrij cement voor gestabiliseerd zandbed

  • Handig bij leggen 2 cm dikte keramische tegels leggen
  • Mengen met zand voor gestabiliseerd zandbed
  • 1 zak verspreien over 3-5 m2

Stabi-King 25kg kalkvrij cement voor gestabiliseerd zandbed

Stabi-King van Excluton is een schoon, droog cement wordt gebruikt voor het stabiliseren van uw zand- of splitbed. Sommige tegels vereisen namelijk meer stabiliteit dan andere, denk hierbij bijvoorbeeld aan full keramische tegels of natuursteen tegels. Omdat Stabi-King een schoon, droog cement is zal het minder snel vlekvorming geven op uw bestrating. U ontvangt Stabi-King in een zak van 25 kg waar u 3-5 m2 mee verwerkt. 

Stabi-King verwerken

Stabi-King is een ideaal product om uw ondergrond te stabiliseren omdat het zeer eenvoudig te verwerking is. Strooi het simpelweg over uw zand-/splitbed en verdeel het met een hark in de bovenste 2-3 cm van uw ondergrond. Het hard vervolgens vanzelf uit, u hoeft dus geen water toe te voegen. 

Altijd een stabiele ondergrond

Met Stabi-king van Excluton creëert u dus eenvoudig en snel een stabiele fundering voor uw nieuwe terras of looppad. Bent u er nog niet over uit welke tegels u wilt gebruiken? Bekijk dan ons ruime assortiment keramische tegels en natuursteentegels. Ook vindt u bij Gadero uw voegmortel, drainage en opsluitbanden. Bestel nu en krijg uw bestelling binnen enkele werkdagen bij u thuis geleverd. 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Hoi, Is deze stabi king cement waterdoorlatend? Ivm met kapot vriezen in de winter. En ook te gebruiken voor een keramische tegel? Gr Gallyon

Het is een soort zand die u gebruikt voor een stevige ondergrond. Het is geen voegmiddel. Wanneer u 4 cm dikke keramische tegels gebruikt, kunnen deze gelegd worden op een zandbed gemixt met stabiking. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Stabi-King 25kg Excluton Stabi-King 25kg kalkvrij cement voor gestabiliseerd zandbed   |   Stabilisatie cement voor siertegels en natuursteen Op voorraad
€ 18,95 Per zak incl. BTW