Logo Gadero
service

MBI GeoCeramica Fiordi - natuurlijke quartz look

De Fiordi GeoCeramica serie van MBI is nauwelijks van echt natuurlijk Quartz te onderscheiden. Fiordi tegels hebben een licht-golvend profiel wat uw terras of looppad een speels effect geeft. Het zijn gevarieerde texturen die er voor zorgen dat uw tuin er nooit saai uitziet, maar juist altijd als nieuw lijkt. Door de massief keramische bovenlaag van deze Fiordi GeoCeramica tegels heeft uw terras of looppad alle voordelen van keramiek. Uw terras is met GeoCeramica bijvoorbeeld zeer onderhoudsvriendelijk, duurzaam en door de uiterlijke kenmerken van keramiek in combinatie met de Quartz look heeft uw tuin een enorm luxe uitstraling. 

MBI GeoCeramica Fiordi - natuurlijke quartz look

De GeoCeramica Fiordi serie zijn bij steenhandel Gadero te verkrijgen in de formaten

  • 60 x 60 x 4 cm

  • 80 x 40 x 4 cm 

  • 80 x 80 x 4 cm

  • 60 x 30 x 4 cm(alleen de Fiordi Sand)

Wilt u even verder kijken onze andere GeoCeramica tegels? Bij Gadero hebben wij ook de Ardesie lijn, deze is ook geproduceerd in een zeer realistische Quartz look. 

Wat is GeoCeramica?

Zoals hierboven al genoemd, is GeoCeramica een combinatie van de gemakkelijk te leggen betontegel en de uiterst duurzame keramische tegel. Middels de verbinding component Aquaferm wordt de keramische toplaag op de drainerende Stabikornlaag geplaatst. Deze Stabikornlaag is zo gemaakt dat deze erg licht van gewicht is. Ook is deze onderlaag voorzien van afstandhouders zodat u overal gelijke voegen kunt creëren. Het product is geschikt voor iedere ondergrond en al met al is deze prachtige GeoCeramica tegel erg eenvoudig te leggen.

De keramische toplaag is gemaakt van hard gebakken klei waardoor deze totaal niet poreus is. Dankzij deze harde toplaag is de tegel heel erg onderhoudsarm. Er kan namelijk geen vuil of vocht in de tegels trekken waardoor deze ten allen tijde eenvoudig schoon te maken zijn. GeoCeramica voordelen zijn dat de tegels krasvast, maatvast, vlek- en zuurbestendig, stroef (ook bij regen) en eenvoudig te leggen zijn. Voeg uw GeoCeramica tegels met Gator voegmiddel voor een optimaal luxe effect in uw tuin.

GeoCeramica ervaring

Tot op de dag van vandaag hebben wij en heeft MBI nog geen klachten ontvangen betreft de GeoCeramica tegels. Dit is erg uniek en hier zijn wij beiden heel erg trots op. 

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw A-kwaliteit GeoCeramica tegels bij Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.