Logo Gadero
service

MBI GeoCeramica Pure Betonlook

Zoekt u klassieke tegels voor uw terras, looppad of tuin in het algemeen? Kijk dan eens naar de Pure GeoCeramica. GeoCeramica Pure terrastegels zijn waanzinnige tegels voor buiten met subtiele  beton look nuances. GeoCeramica tegels zijn keramische tegels met een onderlaag van Stabikorn beton. Het leggemak van beton en alle voordelen van keramiek zijn met elkaar gecombineerd en verwerkt in de GeoCeramica tegels van MBI

Het GeoCeramica Pure assortiment is enorm. Om u wegwijs te maken hebben wij de tegels gecategoriseerd in bijvoorbeeld stijl en structuur. Op deze pagina vindt u alle GeoCeramica tegels met een Betonlook. De Betonlook GeoCeramica tegels zijn zeer populair binnen de Pure lijn omdat de schoonheid van beton goed naar voren komt in de betonlook van deze keramische tuintegels.

Iets anders?

Wilt u liever iets anders in uw tuin? Bij Gadero hebben wij een enorm assortiment Sierbestrating. Hier vindt u veel terrastegels, full body keramische tegels en andere soorten GeoCeramica tegels. Wilt u het toch houden bij het goedkopere beton? Kijk dan eens naar de innovatieve GeoProArte tegels. Dit zijn betontegels met een keramische look en feel. U kunt al uw bestrating voor uw droomtuin gemakkelijk online kopen bij steenhandel Gadero.

Wat is GeoCeramica?

Zoals hierboven genoemd is GeoCeramica een combinatie van de eenvoudig te leggen betontegel en de uiterst duurzame keramische tegel. Middels de verbinding component Aquaferm wordt de keramische toplaag op de drainerende Stabikornlaag geplaatst. Deze Stabikornlaag is zo gemaakt dat deze erg licht van gewicht is. Ook is deze onderlaag voorzien van afstandhouders zodat u overal gelijke voegen kunt creëren. Het product is geschikt voor iedere ondergrond. Deze GeoCeramica tegels zijn, ten opzichte van full body keramiek, heel eenvoudig te leggen in een normaal zandbed aan de hand van onze uitgebreide klustips.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel snel uw onderhoudsvriendelijke GeoCeramica tegels met houtlook voor buiten bij Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Maak direct uw tuin compleet en bestel uw zand, voegmortel, opsluitbanden en andere bestrating toebehoren bij Gadero. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.