Logo Gadero
service

Populaire MBI producten

Om u wegwijs te maken in dit enorme assortiment hebben wij hieronder de meest populaire artikelen van MBI voor u op een rijtje gezet. Wilt u genieten van kwalitatief de allerbeste betontegels die op de markt te vinden zijn tegen een scherpe prijs? Bij Gadero bieden wij GeoProArte van MBI aan. GeoProArte tegels zijn betonnen tegels met de praktische en optische eigenschappen van keramiek. Een echte aanrader dus!

Steenhandel Gadero is al jarenlang officieel dealer van MBI de Steenmeesters. MBI is een echt A-merk in de branche en staat altijd garant voor hoogwaardige kwaliteit. Van luxe betontegels tot duurzame keramische terrastegels, bij Gadero bieden wij een enorm assortiment van dit innovatieve merk aan. Zo hebben wij onder andere Geostretto en Geocolor 3.0 tegels in onze webshop. Als absoluut neusje van de zalm kunt u bij Gadero ook de innovatieve Geoceramica terrastegels online kopen.

Bij Gadero bestelt u bijna het volledige assortiment van MBI tegen een zeer gunstige prijs en zeer gunstige Thuiswinkel Waarborg servicevoowaarden. Gadero bezorgt al uw sierbestrating in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij u thuis. Zoekt u het allerbeste materiaal om uw tegels te voegen? Kies dan voor Gator voegzand. Dit is het absolute neusje van de zalm op het gebied van voegzand. Gator verlengt de levensduur van uw bestrating.

MBI bestrating in het echt bekijken

Bij Gadero kunt u genieten van alle voordelen die online bestrating kopen te bieden heeft. Maar mocht u nou twijfelen en MBI bestrating graag in het echt willen zien? Dat is ook mogelijk bij steenhandel Gadero. U kunt namelijk heel gemakkelijk een afspraak maken via Gadero Breukelen voor persoonlijke service.

Verder kijken?

Wilt u nog even verder kijken? Bij Gadero hebben wij een enorm assortiment allerlei verschillende soorten bestrating van A-merken zoals Excluton en Gardenlux.

Snel thuis geleverd

Bestel nu uw MBI artikelen bij steenhandel Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt alle artikelen van A-merk MBI gewoon bij de klant thuis in heel Nederland, België en Duitsland.